Kültür Evi’nden gazetecilere teşekkür

Kültür Evi’nden gazetecilere teşekkür
Yaptığı başarılı çalışmalarla dikkat çeken İstanbul Ardahan Kültür Evi, bu başarıların kamuoyuna ulaşmasında öncülük eden basın mensuplarına yönelik bir teşekkür toplantısı düzenledi.

Esenyurt Garden City de bulunan Nirvana Cafe’de düzenlenen toplantıya İstanbul Ardahan Kültür Evi yönetimi tam kadro katılırken, bölgenin önemli gazetelerinin temsilcileri de toplantıdaydı.
Kültür Evi’nin basından sorumlu Başkan Yardımcısı Mihrican Deniz’in organize ettiği toplantıya, Gazeteci ve Belediye Meclis Üyesi Meclis Üyesi Metin Karakoç, HOÇ-FED Başkanı ve Meclis Üyesi Yakup Mavzer, İstanbul Çıldırlılar Dernek Başkanı Kemal Şimşir’de katılım gösterdi.

Toplantıya ilgi yoğun oldu
Dernek Merkezi Esenyurt’ta bulunan İstanbul Ardahan Kültür Evi, başkan Tuncer Dağ önderliğinde, basından sorumlu başkan yardımcısı Mihrican Deniz’in koordinasyonu ve yönetim kurulu üyelerinin tam kadro katılımıyla, gazetecilere yönelik kahvaltılı bir teşekkür toplantısı düzenledi. Toplantıya basın mensuplarının da ilgisi yoğun oldu. Amacına uygun olarak kahvaltı ile başlayan toplantı, Mihrican Deniz’in açılış konuşması, başkan vekili Togay Çoban ve başkan Tuncer Dağ’ın yaptığı konuşmalarla devam etti. Ardahan Kültür Evi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında dokümanların da dağıtıldığı toplantı, konuşmaların ardında soru cevap şeklinde sohbet havasında son buldu.
Mihrican Deniz’den meslektaşlarına teşekkür
Toplantının açılış konuşmasını yapan Mihrican Deniz, İstanbul Ardahan Kültür Evi olarak yaptıkları çalışmaları kamuoyuna aktaran gazetecilere teşekkür etmek istedikleri için bu organizasyonu düzenlediklerini ifade etti. Deniz, “Kültür Evi’nin başarılı olmasında sizlerin verdiği destek göz ardı edilemez. Bu yüzden sizlere teşekkür etmek için bu organizasyonu hazırladık” dedi. 
Togay Çoban; “Kısa zamanda yeni binamıza taşınacağız”
Mihrican Deniz’in ardından başkan vekili Togay Çoban söz alarak, Kültür Evi yönetimini basın mensuplarına tanıttı. Toplantıda İstanbul Ardahan Kültür Evi Başkanı Tuncer Dağ Yönetim Kurulu Üyeleri, Togay Çoban, Gürhan Şimşek, Mustafa Şimşir, Ramazan Tan, Ayhan Aydemir, Güven Avşar, Erdal Yıldırım, Kenan Terekeme, Hülya Şimşek, Bengü Karabacak, Semra Atak, Murat Aydın, Caner Yıldırım, Cansever Korkmaz, Hakan Kılıç yer aldı. Konuşmasının devamında dernek ve dernek yönetimi hakkında bilgiler veren başkan vekili Togay Çoban da, basın emekçilerinin kendilerine verdikleri destek dolayı memnun olduklarını belirterek, teşekkür etti.  Togay Çoban, Esenyurt Belediyesi’nin katkılarıyla yapımı tamamlanmak üzere olan yeni dernek binaları hakkında bilgi vererek, “Çok yakın bir zaman yeni binamıza kavuşacağız. Bu konuda bize destek veren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu olmak üzere iktidar ve muhalefette bulunan Ardahan’lı meclis üyelerine de teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.
Tuncer Dağ’dan gazetecilere basın odası müjdesi
Togay Çoban’ın ardından Kültür Evi başkanı Tuncer Dağ söz olarak konuşmasına başladı.  Konuşmasına başında gazetecilere teşekkür eden başkan Dağ, ilerleyen dönemlerde yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Dernek tüzüğüne göre bir sonraki dönem aday olmayacağını belirten Dağ, bu süre içerisinde üye kayıtlarını 2 binin üzerine çıkarmayı hedeflediklerini  ve devam eden projelerin tamamlanması için çaba sarf edeceğini belirtti. Taşınacakları yeni binaları hakkında bilgi veren Dağ, “Kısa bir süre sonra yeni dernek binamıza taşınacağız. Sizleri orada da en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz. Bu amaçla yeni dernek binamızda tüm teknolojik alt yapıya sahip bir basın odası kuracağız. Sizin içinizden bir olan Başkan Yardımcımız Mihrican Deniz bu konuda gerekli alt yapı çalışmalarını hazırlamaktadır” diyerek, müjde verdi.
Bir sonraki toplantı yeni binada
Sözlerine teşekkür ederek son veren Tuncer Dağ, sözü soru sormak isteyen gazetecilere bıraktı. Basın mensuplarının eleştiri, görüş ve önerilerini dinleyen dernek yönetimi, basın mensuplarının soruları içtenlikle cevapladı. Toplantı, Kültür Evi basın sorumlusu Mihrican Deniz’in “Bir sonraki toplantıyı yeni dernek merkezinde, Ardahan yöresine ait lezzetlerinin yer alacağı bir kahvaltıyla yapacağız” sözüyle son buldu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.