MASA BAŞI HABERDE RAKİP TANIMAYAN BASIN BÜROSU!

MASA BAŞI HABERDE RAKİP TANIMAYAN BASIN BÜROSU!
Büyükçekmece Belediyesi basın bürosu her kar yağdığında aynı haber metnini ve aynı fotoğrafları basın organlarına servis ederek kırılması güç bir rekora imza atıyor.
 MASA BAŞI HABERDE RAKİP TANIMAYAN BASIN BÜROSU!

Dün bir çok basın organında yayınlanan haber metni ve fotoğraflarının aynısı bir yıl önce de yayınlanmıştı. Arşivden haber yapmak ayıp değil. Bunu her basın organı yapıyor. Ancak haber metni ve fotoğrafı kullandığınızda üzerine ARŞİV ifadesi yazmazsanız bu okuyucuya ve servis yaptığınız yayın organlarına kocaman bir ayıp olur.

İŞTE OCAK 2012'DE YAYINLANAN HABER METNİ:

Büyükçekmece Belediyesi kriz masasını oluşturdu…

Büyükçekmece Belediyesi yoğun kar yağışı olasılığı karşısında ilçe genelinde meydana gelebilecek herhangi bir olumsuzluğa anında müdahale edebilmek için 24 saat nöbet esasına göre kriz masası oluşturdu. Karla mücadele ve sosyal yardım ekiplerinin oluşturduklarını dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı  Dr. Hasan Akgün,” Ana arterlerde ve sokak aralarında meydan gelebilecek herhangi bir buzlanma ile ilgili tuz stoklarımız yeterli ve her an müdahaleye hazır vaziyette ekiplerimiz beklemektedir”dedi.

Başkan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi’nin oluşturduğu kriz masasını zor durumda kalan tüm vatandaşlarımızın günün her saatinde 0.212 - 444 0 340 nolu telefondan arayarak yardım isteyebileceğini belirtti.

İŞTE ARALIK 2012'DE YAYINLANAN HABER METNİ:

Büyükçekmece Belediyesi kriz masasını oluşturdu…

Büyükçekmece Belediyesi yoğun kar yağışı olasılığı karşısında ilçe genelinde meydana gelebilecek herhangi bir olumsuzluğa anında müdahale edebilmek için 24 saat nöbet esasına göre kriz masası oluşturdu.

Karla mücadele ve sosyal yardım ekiplerinin oluşturduklarını dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı  Dr. Hasan Akgün,” Ana arterlerde ve sokak aralarında meydan gelebilecek herhangi bir buzlanma ile ilgili tuz stoklarımız yeterli ve her an müdahaleye hazır vaziyette ekiplerimiz beklemektedir”dedi.

Yolda kalanlara acil yardım ekibi hazır…

Belediye  personelinden oluşturulan sosyal yardım ekiplerinin ani bir kar yağışında yardıma hazır olduğunu söyleyen Başkan Akgün; “ Olası kaza veya yol kapanması durumunda belediyemizin sosyal ekipleri anında olay yerine ulaşarak mahsur kalan vatandaşlarımızın sıcak çorbasını ikram edebilecekleri gibi, acil barınma gibi durumlarda halkımızın dinlenebilecekleri dinlenme alanlarını dahi şimdiden hazırlamış bulunmaktayız ” şeklinde konuştu.

Evlere su, ilaç, yakacak hizmeti..

Öte yandan evlerinde mahsur kalabilecek vatandaşlara yönelik de hizmet götüreceklerini dile getiren Başkan Akgün; “Sosyal yardım ekiplerimizi, halkımızın sağlık sorunları başta olmak üzere sağlık, gıda, yakacak ve su  ihtiyaçlarını karşılamak üzere  kurduk. Sosyal yardım ekibimiz meteorolojinin uyarıları dahilinde teyakkuz halinde 24 saat hazır bekletilmektedir. Kış dönemi boyunca ani bastıran kar ve tipi dönemlerinde evlerinde mahsur kalan yaşlı ve hasta vatandaşlarımıza anında müdahale ederek ihtiyaçlarını giderecek bir sosyal yardım ekibini  her yıl olduğu gibi bu yılda oluşturduk ”dedi.

Akgün sürücüleri uyardı…

Buzlanmalara karşı araç kullanan vatandaşları da uyaran Başkan Akgün; “ Araç kullanan vatandaşlarımızın mutlaka araçlarında zincir, takoz ve çekme halatı bulundurmalarını tavsiye ediyoruz. Kar ve buzlanma nedeniyle zor durumda kalan vatandaşlarımız rahatlıkla günün her saatinde belediyemizi arayarak yardım talebinde bulunabilirler. Sosyal yardım ekiplerimiz 24 saat nöbet esasına göre halkımızın her türlü sorununa anında müdahale etmek üzere hazır bekletilmektedirler ”şeklinde konuştu.

Başkan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi’nin oluşturduğu kriz masasını zor durumda kalan tüm vatandaşlarımızın günün her saatinde 0.212 - 444 0 340 nolu telefondan arayarak yardım isteyebileceğini belirtti.

Geçtiğimiz yıl da yayınlanan bu fotoğraf yeni çekilmiş poz gibi basına servis edildi...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.