Haberdar Gazetesi Medya Gazeteci Eren Güvener vefat etti

Gazeteci Eren Güvener vefat etti

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) üyelerinden, Sürekli Basın Kartı sahibi ve Türkiye Gazeteciler Sendikası önceki Başkanlarından Eren Güvener, vefat etti.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Eren Güvener’in ölümüyle ilgili yayınladığı mesajda “Değerli Üyemiz, Sürekli Basın Kartı sahibi Eren Güvener’i kaybettik. Eren Güvener’i sevgi ve saygıyla anarken ailesine ve basın topluluğumuza başsağlığı diliyoruz” dedi.

 Eren Güvener 1943 yılında Mersin’de doğdu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü ve İktisat Fakültesi Gazetecilik Enstitüsü’nü bitirdi. Mesleğe 1967 yılında Yeni İstanbul Gazetesi’nde muhabir olarak başladı. Yeni Ortam, Vatan, Ayrıntılı Haber Gazetelerinde çalıştı. Milliyet Gazetesi’nin Sorumlu Yazı İşleri Yönetmenliği’ni yaptı. Bir dönem Türkiye Gazeteciler Sendikası Genel Başkanlığı’nı üstlendi.

 Eren Güvener’in cenazesi bugün öğleyin Zincirlikuyu Camisi'nden alınarak Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verilecek

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *