MHP B.Çekmece'de iktidar olacak!

MHP B.Çekmece'de iktidar olacak!
Milliyetçi Hareket Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Alaattin Yavuz Güneş ve ilçe yöneticileri HABERDAR’a bir nezaket ziyaretinde bulundular...
 MHP B.Çekmece’den HABERDAR’a ziyaret

İlçe Başkanı Alaattin Yavuz Güneş, ilçe yönetim kurulu üyeleri; Hayati Torlak, Eren Genç, Nuray Erbay ve Ahmet Yanık'ın da aralarında bulunduğu Milliyetçi Hareket Partisli yöneticileri, HABERDAR'ın Büyükçekmece'de bulunan merkez ofisini ziyaret ettiler.

HABERDAR Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Mert ile bir süre görüşen Milliyetçi Hareket Partisli yöneticileri, yerel ve ülke gündemine dair sohbet ettiler. İlçe Başkanı Alaattin Yavuz Güneş; 2014 Yerel Seçimlerinde Büyükçekmece'de iktidar olarak büyük bir süpriz gerçekleştireceğiz dedi.

MHP'nin tek alternatif siyasi parti olduğuna dikkat eçeken Alaattin Yavuz Güneş 'AKP'den ve CHP'den kaçanlar MHP'de toplanacak. Her iki siyasi partiye kızanlar soluğu MHP'de alacaktır. Hele bir de çok güçlü bir aday bulur isek ve meclis üyesi kadrosunu da ona göre oluşturur isek seçimi almamız süpriz olmayacaktır' diye konuştu.

HABERDAR Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Mert ise siyasi partilerin her gün bir kahvaltı ve basın toplantısı ile basın mensuplarını ayaklarına çağırmak yerine bu türden ziyaretleri çok daha doğru ve anlamlı bulduğunu kaydederek MHP Büyükçekmece İlçe Yöneticilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.