"röportaj yaptığım kişilerle yattım"

"röportaj yaptığım kişilerle yattım"
Son günlerin çok konuşulan isimler arasında olan Rus gazeteci ve Komsomolskaya Pravda Gazetesi muhabiri Darya Aslamova Gazete Habertürk'e konuştu.
 "ünlü olabilmek için röportaj yaptığım kişilerle yattım" 

Mehmet Barlas ile yaptığı röportajda Fethullah Gülen için "Türk Soros'u" benzetmesi yapan Rus gazeteci Cemaat ile Barlas arasında ateşli bir polemiğe neden olmuştu. Darya Aslamova Barlas'ın ardından Reha Muhtar'ın kapısını çalmıştı.

Reha Muhtar, kadın gazetecinin su gibi şarap içtiğini söylemiş ve o röportajı yarıda bırakmıştı. Muhtar, yazısında, “güzel ve cüretkâr bir kadın” olarak tanımladığı gazetecinin sorularından rahatsızlığını dile getirerek “Söyleşide şarap içiyordu. İstihbaratçı ve polis tekniğiyle konuşturmaya çalışıyordu. Yarıda kestim” ifadesine yer verdi. Muhtar, ayrıca “Kendi düşüncelerini onaylatacak adam arıyordu” diye yazdı.

Habertürk'e verdiği röportajda birbirinden ilginç açıklamalar yapan Aslamova, "ünlü olabilmek için röportaj yaptığım kişilerle yattım" itirafında bulundu.

Aslamavo Rus ajanı olduğu yönündeki iddiaların yanında bir dönem seks işçisi olarak çalıştığı iddialarını da yanıtladı. Sayısız seks skandalına karıştığını anlatan Rus gazeteci bunları 5 ayrı kitapta yazdığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.