İlyas Öztekin

İlyas Öztekin

MİLLETİN HAFIZASIYLA ALAY ETMEK

MİLLETİN HAFIZASIYLA ALAY ETMEK

Sayın başbakan Zonguldak kara elmas üniversitesini 2007 de biz aştık. Zonguldak’ta üniversitemi vardı demiş. Ahali yokkkkkktu…diye bağırmış ve yaşa var ol Türkiye seninle gurur duyuyor demişler ama üniversite 1992 de açılmış.

MHP milletvekili adaylarının kasetlerini yayınlayan internet sitesinin parasının AKP aday adayı olan Faruk Bayındır adlı bir vatandaşın kredi kartlarından ödendiği anlaşılmış. Bayındır haberim yok kim kredi kartımdan para çekip ödemiş bilmiyorum demiş.

Meydanlarda eline beline diline sahip olmak felsefesini dillendiren Erdoğan Hacı Bektaş’ı anar görünerek siyasi rakibinin çaktırmadan mezhebini sorguluyor ve güya kendiside alevidir ama Hacı Bektaşı bilmez diyerek dikkat edin ha …bakın bu alevidir demeye getiriyor.15–20 milyon nüfusa sahip olduğu söylenen alevi yurttaşlar umarım başbakanın ne demek istediğini anlamışlardır.

Erdoğan Bahçeliye okyanus ötesiyle kimi kastediyorsun açıkla demiş. Bahçeli kendisine referandum sonrası tüm evetçi vatandaşlara teşekkür ederken sen okyanus ötesine de teşekkür ederim demedin mi? Sen kimi kastetmişsen bende onu kastettim sen o zaman neden isim vermedin kimi kastetmiştin o ismi niye açıklamadın literatüre okyanus ötesini sen soktun diyecek mi?

Erdoğan biz kefenimizle dolaşıyoruz demiş, peki kim ülkenin başbakanını böyle kaygı duyacak hale getirdi.?

·        Kürt sorunu vardır bunu çözmek için önce Kürt açılımı sonra demokratik açılım daha sonra barış ve kardeşlik açılımlarını açtıktan sonra terörü ve bölücülüğü %100 artıran sonunda çözümsüzlüğü görünce benim için Kürt sorunu bitmiştir diyen kim?

·        Biz görüşmüyoruz ama devlet İmralı ile görüşüyor diyen kim devlet kim.?Devletin görevlileri kime bağlı?

·        Kandilden inenleri törenle karşılayanlar seyyar mahkeme kurduranlar kim?

·        Şehitlere kelle diyen şehit cenazelerine katılanların şamata yaptıklarını söyleyen kim?

·        Kürt açılımına karşı çıkan yazarı çizeri medyayı ırkçı Ergenekoncu diye damgalamaya çalışan kim?

·        Taksimdeki Atatürk heykelinin yüzüne Apo posteri asanlara izin veren kim.?

·        PKK.ile çarpışanları Ergenekoncu diyerek hapse attıran kim?

·        BDP. li m.vekilinin polise tokat atmasına ses çıkarmayan cılız bir yakınmada bulunan kim.?

·        Devlete alenen meydanda binlerce insanın gözü önünde küfür eden belediye başkanını hala görevde tutan kim?

·        Ve bu hale getirilen ülkede seçim meydanlarına çıkıp halka meydanları teröristlere bırakmayalım diyen kim.? Bunları yetiştirip büyüttün cini şişeden çıkardın şimdi şişeye geri sokmaya çalışıyorsun bu mümkünümü?

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İlyas Öztekin Arşivi