NİCE 12 YAŞLARA HABERDAR

NİCE 12 YAŞLARA HABERDAR

13 Aralık tarihinde 12. yaş gününü kutladığımız gazeteniz haberdar çok zor şartlardan geçerek 12. yaşını onurla gururla kutladı. Bölgemizin bütün mülkü amirlerinden tutun da belediye başkanları, belediye başkan aday adaylarının nerdeyse tamamı gazeteniz Haberdar’ı yanlız bırakmadı. Katılan herkese canı gönülden teşekkür ederim, gazete çalışanları adına…
 
                             
YEREL GAZETE ÇIKARMAK ZOR İŞ

Gerçekten çok zor, halkımız bir lira verip ulusal basını okuyor ama yerel gazetesini nedense bedava zannediyor. Böyle bir şey yok arkadaşlar bugün bir gazetenin kağıt değeri bir lira. Eğer reklam almazsa gazete satılmazsa sizlerin sorunlarını kim yazacak ? Bilgiyi nerden alacaksınız ?

Hele ki günlük gazete çıkarmak maliyet ister. Çok zor en az 8 ve 9 tane sigortalı çalışanın var kolay değil. İşin içinden çıkmak hiç kolay değil. Allah yardım etsin yerel gazete sahiplerine…
 
 
MEHMET MERT KARDEŞİMİZE HELAL OLSUN 

Bu işin mutfağından gerçekten pişerek gelen ender gazeteci arkadaşımız yıllar önce bir çok yerel gazetede ilan,reklam,haber müdürlüğüde yapan genel yayın yönetmenliği de yapan Mehmet Mert gerçekten mert birisi.
Dişiyle tırnağıyla buralara gelen onurlu gururlu kardeşimizi kutlarım.
Zaten 12 yaş günümüzde bütün misafirleri karşılayan biri olarak  gurur duydum. Çünkü yıllar geçse de bir insanın onuruyla gururuya bu düzeye gelmesi bütün Haberdar ailesini çok sevindirdi. İnanın salonda yer kalmadı ev sahibi olarak ayakta  kalmanın mutluluğuyla çok güzel gecemiz oldu.

Helal Mehmet nede çok sevenin varmış  dedim.

Tabiki buralara gelmek kolay değil.

Eğer yalakalık yapsaydı şantaj yapsaydı şimdi yanında kimse olmazdı.

Gururla söylüyorum, ben de 30 yıllık arkadaşımdan gurur duydum ve nice 12 yaşlar dilerim.

Okuyucularımla birlikte hep haberdar'ın ve Mehmet Mert'in yanında olmaya devam edeceğiz.

İyiki varsın Haberdar…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Muzaffer Muyan Arşivi