Çocuklarından ölüm ayırdı

Çocuklarından ölüm ayırdı
Eve dönüş yolunda kontrolden çıkan otomobil ağaca çarptı. Aracı kullanan anne yaşamını yitirirken 3 yaşındaki oğlu ile 7 yaşındaki kızı yaralı olarak kurtuldu

KONYA İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Kalem’de sekreter olan Yasemin Korkmaz (35), oğlu 3 yaşındaki Hasan Buğra ve kızı 7 yaşındaki Zeynep Azra ile birlikte bir yakınlarını ziyaret etti. Ziyaret dönüşünde Yasemin Korkmaz yönetimindeki otomobil, kontrolden çıkarak refüjdeki ağaca çarptı. Ağır yaralanan Yasemin Korkmaz, ambulansla Konya Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. Araç içinde sıkışan Hasan Buğra ile ablası Zeynep Azra da sağlık görevlileri ve çevredekilerin yardımıyla sıkıştıkları yerden kurtarılarak ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Durumları iyi

Anne Korkmaz, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Çocukların sağlık durumunun ise iyi olduğu belirtildi. Yasemin Korkmaz’ın, cuma günü yıllık izne çıkacağı eşi Ertan Korkmaz’ın da (35) Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı inşaat biriminde şef olarak görev yaptığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.