En acılı babalar günü

En acılı babalar günü
Aynı gün bir çocukları öldü, bir çocukları doğdu

KONYA'da 34 yaşındaki Mehmet Özcan ve 32 yaşındaki Sevda Nadire Özcan çiftinin dün sabah saatlerinde üçüncü çocukları dünyaya geldi. Aynı gün akşam saatlerinde ise Özcan çiftinin en büyük çocukları 10 yaşındaki Abdülkadir Özcan da, oturdukları apartmanın 6'ncı katında merdiven boşluğundaki pencereden dengesini kaybedip beton zemine düşerek yaşamını yitirdi.

Abdülkadir Özcan'ın, oyun CD'si almak için aynı apartmandaki arkadaşının evine gittiği, kapıya çıkmaması üzerine zili duymadığını düşünüp merdiven boşluğundaki pencereden arkadaşlarının evinin penceresinden içeri girmek istediği sırada düştüğü öğrenildi.

BABALAR GÜNÜNE SEVİNÇ VE ACI İÇİNDE GİRDİ

Bir ayakkabı atölyesinde işçi olarak çalışan Mehmet Özcan'ın hamile olan eşi Sevde Nadire Özcan, geçtiğimiz cuma günü doğum için Dr. Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Mehmet Özcan, aynı gün Alaeddin İlköğretim okulu 4'üncü sınıf öğrencisi 10 yaşındaki oğlu Abdülkadir Özcan'ın, sınıfını taktirle geçmesine üzerine bilgisayar aldı. 3 yaşlarında Hatice isminde birde kız çocuklarıda olan Özcan, ailesinin dün sabah saatlerinde ise yeni bir erkek çocukları dünyaya geldi.

Öte yandan annesi hastanede olduğu için merkez Selçuklu İlçesi Fatih Işıklar Mahallesi Uğurlu Siteleri'ndeki evlerinde yanlız olan ve babasının karne hediyesi olarak aldığı bilgisayarda oyun oynayan Abdülkadir Özcan da, öğle saatlerinde karşılaştığı aynı apartmanın 6'ncı katında oturan sınıf arkadaşı 10 yaşındaki Salih G.'ye akşam saatlerinde oyun CD'si almaya geleceğini söyledi. Abdülkadir Özcan, saat 19.30 sıralarında da Salih G.'nin evlerine çıkarak kapının zilini çaldı. Arkadaşının evde olduğunu bilen ve zili duymadığını düşünen Özcan, merdiven boşluğunun penceresinden arkadaşlarının açık olan evlerinin penceresinden içeri girmek istediği sırada dengesini kaybedip beton zemine düşerek yaşamını yitirdi.

Evde bilgisiyarda oyun oynayan ve gürültü üzerine pencereye çıkıp arkadaşının kanlar içinde yerde yattığını gören Salih G. ise sinir krizi geçirdi. Salih G.'nin psikolojik tedavi için hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Oğlu Abdülkadir Özcan'ı yeni dünyaya gelen kardeşini görmesi için hastaneye götürmek üzere işten erken çıkıp eve gelen baba Mehmet Özcan da, oğlunun kanlar içinde cansız bedenini görünce sinir krizi geçirdi. Babalar gününe sevinç ve acı içinde giren Özcan, yakınları tarafından sakinleştirildi.

Anne Sevda Nadire Özcan'a ise acı haberin bugün sabah saatlerinde verildiği öğrenildi. Abdülkadir Özcan'ın cenazesinin bugün öğle namazının ardından memleketi Karapınar İlçesi'nde toprağa verileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.