Önce kızını sonra kendisini bıçakladı

Önce kızını sonra kendisini bıçakladı
Bursa'da şehirlerarası otobüs terminalinde aile dramı yaşandı.


42 yaşındaki Selahattin Çelik, Antalya'ya gitmek konusunda ısrarcı olan kızı 17 yaşındaki kızı Ebru Çelik'i göğsünden bıçakladıktan sonra bıçağı kendi kalbine sapladı. Ağır yaralanan baba-kız hastanede tedavi altına alındı.

Olay, dün akşam saatlerinde Merkez Osmangazi İlçesi Şehirlerarası otobüs terminalinde meydana geldi. Selahattin Çelik ve kızı Ebru Çelik memleketleri olan Şanlıurfa'ya gitmek için otobüs bileti almak istediler. Bu sırada Ebru Çelik babasına Antalya'ya giderek akrabalarının yanında tatil yapmak istediğini söyledi. Kızıyla bir süre tartışan Selahattin Çelik, iddiaya göre terminalden ayrılarak bıçak satın aldıktan sonra geri döndü. Öfteli baba Çelik, terminalde tekrar tartıştığı ve Antalya'ya gitme konusunda ısrarcı olan kızı Ebru Çelik'i, çevredekilerin dehşet dolu bakışları arasında göğsünden bıçakladı.

Kızının kanlar içerisinde yere yığıldığını gören Selahattin Çelik daha sonra bıçağı kendi kalbine sapladı. Olayı gören vatandaşların çağırdığı 112 Acil Servis Ambulansı Ebru Çelik'i Çekirge Devlet Hastanesi'ne, Selahattin Çelik'i ise Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede ameliyata alınan Selahattin Çelik ve kızı Ebru Çelik'in hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.