Otomobilinin içinde öldürüldü

Otomobilinin içinde öldürüldü
Zeytinburnu'nda, otomobilinin içinde silahlı saldırıya uğrayan Mustafa Beyaz, park halindeki otomobillere ve bir minibüse çarptıktan sonra kaldırıma çıkarak durdu.

 Olay yerine gelen sağlık ekipleri ve polis Beyaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Saldırıyı gerçekleştiren kişi kaçarken, görgü tanıkları iki üç el silah sesi duyduklarını ancak kaçan şahıs görmediklerini söyledi.

Çırpıcı Mahallesi 74/C Sokak üzerinde bulunan Uğur Tütüneker Spor Tesisleri önünde saat 05.00 sıralarında silah sesleri duyuldu. Silah seslerinin ardından hareket eden 34 SZG 21 plakalı Peugeot 307 otomobil park halindeki 2 araca yandan çarptıktan sonra, bir minibüse çarparak kaldırıma çıkarak durdu. Polisi ve sağlık ekiplerini arayan mahalle sakinleri araca hiç dokunmadı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, üzerinden Mustafa Beyaz (30) adına kimlik çıkan şahsın göğsüne isabet eden 2 kurşunla hayatını kaybettiğini belirledi. Polisin olay yerinde yaptığı incelemede aracın sol arka camının kırıldığı ve kaportaya da bir kurşun isabet ettiği görüldü. Yaklaşık 150 metre sonra duran ve küçük çapta maddi hasar oluşan otomobil de yapılan incelemenin ardından otoparka kaldırıldı. Mustafa Beyaz'ın cesedi ise, Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.