Üniversiteli kıza kapkaç

Üniversiteli kıza kapkaç
Hem bağırarak yardım istedi, hem de kaçan otomobilin plakasını aldı...

ANTALYA'da kiraladıkları otomobille üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Burcu A.'nın çantasını çalan 3 kapkaççı, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay bugün öğle saatlerinde Arapsuyu Mahallesi 642'nci Sokak üzerinde meydana geldi. Üniversite öğrencisi Burcu A. sokakta yürüdüğü sırada arkasından yaklaşan otomobilde bulunan 3 kişiden biri camdan sarkarak, kolunda asılı olan çantayı aldı. Yere düşen Burcu A., hem bağırarak yardım istedi, hem de kaçan otomobilin plakasını alarak yardıma gelenlerin telefonundan polisi arayıp bildirdi.

İhbar üzerine harekete geçen polis, plakası verilen ve içerisinde 3 kişinin bulunduğu otomobili yakalamak için çalışma başlattı. Onlarca polis ekibi, Burcu A.'nın çantasını çalanların içerisinde olduğu otomobili uzun süre takip etti. Kapkaç şüphelileri, Konyaaltı İlçesi Sağlık Kavşağı'nda trafik ışıklarında sıkışınca kendilerini takip eden polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

3 şüpheli, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra teşhis için Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'ne gelen Burcu A., 18 yaşındaki Cihan G.'yi teşhis etti. Diğer iki şüpheli 19 yaşındaki Mizcin Y. ve 16 yaşındaki F.D. de kapkaç olayına karıştıklarını kabul etti.

3 gün önce Mersin'den geldiklerini söyleyen şüpheliler, "Buraya gelip Konyaaltı sahilinde yattık. Bir otomobil kiralayarak geziyorduk. Paramız bitince kapkaç yapmaya karar verdik" dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.