PİJAMALI İLÇE SPOR MÜDÜRÜ

  Sevgili okuyucularım bugün sizlere bölgemizden biraz uzak ilçemizden  bahsedeceğim, geçen köşemde  olimpiyat rezilliği yazmıştım  en çok mayili zeytin burnundan  aldım.
ama önce helal olsun halkımız duyarlı internetten bütün olayları takip ediyorlar Z. burnunda bi çok mail aldım. Ülkemiz sporda tabiî ki başarılı olamaz  yazdığın gibi ülkemizde alt  yapıya önem  verilmiyor üşenmeden Z. Burnuna gittim halk  İlçe Spor Müdüründen  şikayetçi, başlıkta belirttiğim  gibi adam torpille gelmiş evinde pijamalarıyla ilçeyi yönetiyor  inanmadım kendim gittim Hükümet Konağının üst katın da Spor Müdürlüğü kapalı  tel var mı koskoca ilçe Spor Müd.  sabit tel yok vatandaş haklı, başlarken demiştim delil tespit olmadan yazmam ama insan gözleriyle görünce şaşırıyor oradan geçtim. Gökalp mahallesine  orada da  vatandaşlar şikayetçi İst. göbeğinde böyle büyük bir ilçede İlçe Spor Müdürlüğü var ama hiç ir faaliyet yok. Allahtan belediyenin birkaç başarısı var  yoksa sporda sıfırız. 
 Araştırdım Seyfettin Akdemir isimli Spor Müdürü meğersem amcam torpille gelmişsin. Okuyucularım Ülkemiz neden Sporda başarılı olmadığı işte bu yüzden.  İşten anlamayanı o işin başına getirirsen olacağı budur, halk diyor lisans çıkaracağız yetkili kimse yok bu Müdür hiç bir kurumla geçinemediği gibi evinde pijamayla ilçeyi yönetiyor,  ama kendi kulübünün çıkarını çok güzel gözetliyor nasıl kendi kulübüne Gençlik Spor Bakanlığından 20 bin lira çıkartmış tebrik ederim bravo be mübarek, bari çalışıyormuş gibi yap ta milleti isyana getirme.
Torpil nerden? Eski  İst.İl ,Spor Müdürü Tamer  Tanpınar  dan torpiliymiş amcamız Spor Müdürlüğüne de Tamer Tanpınar getirmiş.  Bu olaya Çatalca da piknikçilere  derler kendin pişir kendin ye Tamer bey kendinizi Ankara ya sağlam yere atınız, ama bari giderken temizlikte yapsaydın adam iş yapmıyor hiç bir faaliyet yok  vatandaş böyle diyor şimdi temizle bakalım 4 yıldır bu adam ilçede ama hiç bir faaliyeti yok, projesi  yok  neden yok işten anlamayanı işin başına getirirseniz olacağı buydu.
      İktidarın yanlışı bir çok yere bakın ya yandaş, yada torpili böyle bir şey olur mu  bu yüzdendir ki iktidar buzdağı gibi erimeye başlamıştır  nereye bakarsanız bakın, hangi kurumda sorun var ise kesin işten anlamayan biri var başlarında  çok yazık. Ülkemize Özal’ın Anap’ıda aynen böyle eritmiştir  şu anda yok oldu benim memurum işini bilir demişti rahmetli Özal, ama çıkar çevreleri yedi bitirdi benden söylemesi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Muzaffer Muyan Arşivi