AK Parti Başakşehir'e ziyaret

AK Parti Başakşehir'e ziyaret
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem Başakşehirde incelemelerde bulundu.

AK Parti Genel  Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem Başakşehirde incelemelerde bulundu.

Toplantıda, İlçe Başkanı Ahmet Selim Köroğlu’nun yanı sıra Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şahin ,İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Başkanlarımız ve Başakşehir Mahalle Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.
Mahalle Başkanları Toplantısı ve Başakşehir Mahallesi Yönetim Toplantısına Katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  Ekrem Erdem Teşkilat Çalışmaları Hakkında İlçe Başkanımız Ahmet Selim Köroğlu ve Teşkilat Başkanı Ayhan Özgürel’den Bilgiler aldı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanma Başkanı Ekrem Erdem ise; Başakşehir’de teşkilat mensupları ile birlikte olmanın mutluluğunu  yaşadığını ifade ederek, teşkilat çalışmaları hakkında kısa bir eğitim konuşması yaptı.
Erdem; Başakşehir  Teşkilatının çalışmalarını yakından takip ettiklerini,Başakşehir Teşkilatının 29 Mart ve Referandum çalışmalarında gösterdiği başarının Önümüzdeki Milletvekili Seçimlerinde de aynı başarıyı göstereceğini temenni ettiğini söyleyen Erdem, İlçe Başkanı Ahmet Selim Köroğlu’na  ve Teşkilatına yaptığı gayretli çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
Erdem, İlçe binamızda teşkilat mensuplarıyla bir süre sohbet ettikten sonra aramızdan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.