Ak Parti Silivri'de aday adayları tanıtıldı

Ak Parti Silivri'de aday adayları tanıtıldı
AK Parti Silivri İlçe Başkanlığında önceki akşam düzenlenen toplantıda, Silivri ilçe teşkilatında kaydı olan ve genel seçimlerde milletvekilliği için partiye adaylık başvurusu yapan Milletvekili aday adayları partililere ve kamuoyuna tanıtıldı.
AK Parti Silivri İlçe Başkanlığında önceki akşam düzenlenen toplantıda, Silivri ilçe teşkilatında kaydı olan ve genel seçimlerde milletvekilliği için partiye adaylık başvurusu yapan Milletvekili aday adayları partililere ve kamuoyuna tanıtıldı. AK Parti 3. Bölge Milletvekilliği Adaylığı için Silivri'den 5 kişinin müracat ettiği öğrenildi. Toplantıyı AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş yönetti. Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililerin yanısıra basında toplantıyı takip etti.
Beşi bir yerdeler
 
Yaklaşan genel seçimler dolayısı ile Silivri’yi ve 3. bölgeyi mecliste temsil etmek üzere Ak Parti’den Milletvekili aday adaylığını açıklayan Tülay Kaynarca, Emrah Maşalacı, Yetkin Çavdar, Nurettin Sancak ve Murat Beksan ilçe teşkilatında düzenlenen toplantı ile parti yöneticilerinin ve basının karışına çıktı. Aday adaylarını 15 dakika kendisini ifade etme ve tanıtma hakkı veren Karakaş, sırası ile aday adaylarına söz verdi. Daha sonra aday adayları basına tanıtıldı. Eski gazetecilerden Tülay Kaynarca, Özel bir hastanede görev yapan Dr. Murat Beksan, Uzun yıllar yurt dışında yaşayan ve adaylık için Silivri’ye döndüğü öğrenilen Nurettin Sancak, daha önce mecliste bakan danışmanlığı da yapan Yetkin Çavdar, Maşalacı Eğitim kurumlarının sahibi ve 28 yaşında olması dolayısı ile Ak Parti’nin en genç milletvekili aday adayları arasında yer alan Av. Emrah Maşalacı AK Parti'den milletvekilliğine aday olabilmek için yarışacak isimler.
 
Haber: Fatma Sarıbıyık
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.