Ak Silivri bayramlaştı

Ak Silivri bayramlaştı
AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Ramazan Bayramı münasebeti ile Bayramlaşma Programı düzenledi. İlçe Başkanlık Binası Konferans Salonu’nda gerçekleşen program da bir araya gelen AK Parti Silivri İlçe teşkilatında Bayram coşkusu yaşandı.

  Başkan vekili Halit Girginin ev sahipliğinde ki Bayramlaşma Programı ramazan Bayramının 1. Günü saat 14.30 gerçekleşirken, İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları, kadın Kolları, Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti Silivri İlçe Başkanlığının çeşitli kademelerinde görev yapmış birçok isim de katılım gösterdi.

Katılımcılara kısa bir konuşma gerçekleştiren İlçe Başkan Vekili Halit Girgin “ On Bir Ayın Sultanı Ramazan Ayını geride bıraktık ve şükürler olsun ki Ramazan Bayramına kavuştuk. Bayramlar birlik beraberliğimizi pekiştirdiğimiz kıymetli günlerimizdendir. Siz değerli AK Parti İlçe Teşkilatımla böyle özel bir günde bir arada olmak mutluluk verici. Ne üzücüdür ki şu an Dünyanın birçok yerinde Müslüman kardeşlerimiz zulüm altındalar. Sizlerden özellikle onlar için de dua isteyeceğim. Sizlerin ve sizin nezdinizde ailelerinizin kıymetli Silivrili hemşerilerimin, Ülkemin, İslam Aleminin Mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyor, Ülkemize, İslam Coğrafyasına ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.” Dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.