AKP'liler kurultay salonunu terk etti

AKP'liler kurultay salonunu terk etti
CHP 35. Olağan Kurultayı bugün Ankara Arena Spor Salonu’nda ‘Demokrasi, Değişim ve Kardeşlik Kurultayı’ sloganıyla yapılıyor. CHP kurultayını AKP'nin yanı sıra bir çok siyasi parti temsilcisi takip ediyor.

CHP'nin 35. Olağan Kurultayı Ankara Arena Spor Salonu'nda başladı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun tek aday olduğu kurultayı bir çok siyasi parti temsilciside takip ediyor. 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun kurultayda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik 'diktatör' şeklindeki benzetmeleri üzerine kongreye katılan AKP Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ve beraberindekiler kongreyi terk etti.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu'na açık çağrıKemal Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu'na açık çağrı

KILIÇDAROĞLU'NU KINIYORUM

Özdağ, "Kılıçdaroğlu’nun konuşması sırasında biraz durakladım ama baktım ki eleştiri dozunu kaçırıyor, benim bunu kabul etmem mümkün değildi ve salonu terk ettim. Kendilerini daha nezaketli, daha dikkatli uslup kullanmaya davet ediyorum, temiz bir dil kullanmaya davet ediyorum. Yüzde 52 oyla seçilmiş bir Cumhurbaşkanı'na siz nasıl diktatör dersiniz. Bu, ülkemize ihanet, demokrasimize ihanet. Ben Kılıçdaroğlu’nu kınıyorum, kınadığımı belli etmek için de bir tepki koymam lazımdı'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.