Antalya’da 4 sorumlu var

Antalya’da 4 sorumlu var
Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Akaydın, Antalya’da yaşanan tablonun 4 sorumlusu olduğunu, bunların da CHP Antalya İl Örgütü, kendisi, ilçe belediye başkanları ve milletvekili listesini hazırlayan Deniz Baykal olduğunu söyledi.

 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHPli Mustafa Akaydın, 12 Haziran seçimlerinde AKPnin Antalyada CHPnin önüne geçmesinden, CHP Antalya İl Örgütünün, kendisinin, ilçe belediye başkanlarının ve CHPnin Antalya milletvekili aday listesini hazırlayan Deniz Baykalın sorumlu olduğunu söyledi.

Akaydın, Türkiye genelinde CHP adına orta derecede olumlubir tablonun olduğunu savundu. CHPnin oylarını, 2007 seçimlerine göre 81 ilin tamamında yükselttiğini ve yüzde 5lik bir oy artışını yakaladığını belirten Başkan Akaydın, Bunu kimse başarısızlık olarak değerlendiremezdedi. Akaydın, seçim sonuçları içinse Halkın Kılıçdaroğluna ve yeni vizyonuna uygun, destekleyici bir oy kullandığı anlaşılıyor değerlendirmesini yaptı.

Akaydın, Antalyada yaşanan tablonun da 4 sorumlusu olduğunu ileri sürdü. Başkan Akaydın, CHP Antalya İl Örgütünün, kendisinin, ilçe belediye başkanlarının ve CHPnin Antalya milletvekili aday listesini hazırlayan Baykalı sonucun sorumluları ilan etti.

Kılıçdaroğlunun yeni bir genel başkan olduğuna dikkat çeken Akaydın, Çalışkan ama yalnız bir genel başkan. Geçmişte yüzde 1 oy artışını bile başarıyla değerlendiren bir parti geleneğimiz var. O nedenle yüzde 5 artışı kimse başarısızlık olarak nitelendiremez dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.