Bahçeli Silivri'de

Bahçeli Silivri'de
Daha önce MHP Milletvekili Engin Alan için Silivri’ye gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün de eski Genel Kurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ'u ziyaret edecek.

AK Parti Hükümetine seslenerek, siz İmralı’ya giderseniz bende Silivri’de eski Genel Kurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ’u ziyarete giderim diyen  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Silivri Cezaevinde tutuklu bulunan eski Genel Kurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ’u bu  ziyaret etmek için bugün Silivri’ye geliyor. Saat 13:00’’de Silivri Cezaevinde eski Genel Kurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ’u ziyaret edeceği duyurulan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Silivri İlçe Teşkilatı tarafından karşılanacak.
BAHÇELİ ÖNCE BAĞBUĞ İLE SONRA ALAN İLE GÖRÜŞECEK
 Dün geceyi Kaya Ramada Otel’de geçiren MHP Genel  Başkanı Devlet Bahçeli, bugün saat 10: 00’da otelde bir basın toplantısı yapacak. Toplantının ardından Silivri’ye hareket edecek olan Bahçeli ve beraberindekiler, saat 11:30 da MHP Silivri İlçe Teşkilatını ziyaret edecek. MHP Silivri İlçe Teşkilatı ziyaretinin ardından 13:00’de Silivri cezaevinde tutuklu bulunan eski Genel Kurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ’u ziyaret edecek. Başbuğ ile yapacağı görüşmenin ardından MHP Milletvekili Engin Alan’ı da ziyaret edeceği öğrenilen Bahçeli’nin ziyaret sonrasında Cezaevi önünde basın mensuplarına görüşmeyle ilgili bilgi vermesi bekleniyor…
HABER/ FATMA SARIBIYIK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.