B.Çavuşlu’da sabah buluşması

B.Çavuşlu’da sabah buluşması
AK Parti Silivri ilçe Başkanlığı B. Çavuşlu Mahalle teşkilatı ile buluştu. Sabah Buluşmaları programı dahilinde Mahalle teşkilatları ile sabah kahvaltılarında bir araya gelen AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı B.Çavuşlu Mahalle Teşkilatı ile bir araya gele

 Gerçekleşen toplantıya AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe yönetim Kurulu Üyeleri katılırken, AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı B.Çavuşlu Mahalle Başkanı Ümit Uzer ve Mahalle Yönetimi hazır bulundu. Programa B.Çavuşlu halkının teveccühü de yüksekti.
 Mahalle çalışmaları ve B.Çavuşlu ile ilgili konuların gündem oturduğu toplantıda ilk konuşmayı Mahalle başkanı Ümit Uzer yaptı. Uzer’in selamlama konuşmasından sonra sözü AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş aldı. Karakaş yaptığı konuşmada B.Çavuşlu ve Silivri ile ilgili plan ve projelerden bahsederek Silivri’nin geleceği için gece gündüz demeden çalıştıklarına vurgu yaptı. Gazi Mustafa kemal Atatürk’ün ‘’ Vatanını en çok seven ona en çok hizmet edendir’’ sözünü hatırlatarak ‘’İşte bu sözü kendimize örnek alarak vatan sevgimizin ne kadar çok olduğunu çalışmalarımızla göstermek istiyoruz. Şuan B.Çavuşlu Mahallesine bir okul yapılıyor. Bizden önceki dönemlerde bir okul binasının tamamlanması uzun yıllar sürerdi. Ama şimdi en yakın örneği sizin mahallenizde olmak üzere yapımı devam eden okul binasıdır. Bir seneyi bile bulmadan okul binası tamamlanarak 2013-2014 eğitim yılında öğrencilerimizin hizmetine açılacak. Silivri ile ilgili 1/5000’lik nazım imar planlarının uygulamaları 2023 hedefimiz dahilinde gerçekleşecek. Gelecek nesillere yaşanılabilir bir Silivri için çalışıyoruz.’’ Diyerek B.Çavuşlu Mahalle Teşkilatına ve mahalle halkına katılımlarından dolayı teşekkür ederek sözlerine son verdi. Toplantı soru cevap şeklinde devam ederek son buldu. 

 Daha sonra B.Çavuşlu Mahallesinde bulunan okulların ziyaretine geçildi. Okul ziyaretleri sırasıyla B.Çavuşlu Ortaokulu, B.Çavuşlu Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, B.Çavuşlu 60.Yıl Cumhuriyet İlk Öğretim Okulu ziyaret edildi. Gerçekleşen okul ziyaretlerinde B.Çavuşlu’da ki eğitim öğretim ile ilgili konular hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Daha önceki okulların ziyaretlerinde olduğu gibi yapılan bu ziyaretlerde de okulların eksiklikleri konusunda da görüşülerek, teminleri konusunda gerekli çalışmaların yapılmasına hemen başlandı. Daha sonra yapımına devam edilen okul binası inşaatına geçilerek yetkililerden inşaatın son durumu ile ilgili bilgi alındı.
 AK Parti’li heyetin son olarak B.Çavuşlu Aile Hekimliği’ni ziyaret etmesiyle B.çavuşlu programı son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.