Bu beyanını reddediyoruz

Bu beyanını reddediyoruz
YRP Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Bu Meclis'e ben Gazi Meclis demiyorum’ açıklamasına tepki göstererek, “CHP Genel Başkanı'nın bu beyanını esefle karşılıyor milletimiz adına reddediyoruz” dedi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Genel Başkan Fatih Erbakan’ın başkanlığında gerçekleştirilen Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Kılıç, “Her türlü terör saldırısında milletimiz ile tek vücut olarak Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin ve güvenlik birimlerinin yanında yer aldık ve yer almaya devam edeceğiz. Hiç kimse milletimizin ve devletimizin bölücü terör örgütleriyle kararlı mücadelesini sekteye uğratamaz” diye konuştu.

Esefle karşılıyoruz

Suat Kılıç, geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsüsünde yaptığı açıklamalarına ilişkin, “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsüsünden talihsiz bir beyanda bulundu. ‘Bu meclis gazi meclis değildir’ dedi. CHP Genel Başkanı'nın bu beyanını esefle karşılıyor, kınıyor ve milletimiz adına reddediyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi gazi bir meclistir. Türkiye Büyük Millet Meclisi savaşlar yöneten kahramanlıklar kazanan bir meclistir. Sakarya Meydan Muharebesi'nin manevi komutanı Türkiye Büyük Millet Meclisi'dir” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.