Çatalca CHP Abdullah Aslan’a emanet…

Çatalca CHP Abdullah Aslan’a emanet…
Yerel seçimler öncesinde Belediye Başkan Aday Adayı olmak için istifa eden CHP Çatalca ilçe Başkanı Naci Özcandan boşalan ilçe Başkanlığı görevine yönetim kurulu üyesi Abdullah Aslan getirildi.


Yeni görevinin ilk gününde muhabirimize konuşan Çatalca CHP’nin yeni İlçe Başkanı Abdullah Aslan, kutsal ve şerefli bir görevi üstlenmenin onurunu yaşadığını söyledi. Eski İlçe Başkanı Naci Özcan ve 3 yönetim kurulu üyesinin istifa etmesi üzerine 14 kişilik mevcut yönetim kurulu ile toplantı yaptıklarını belirten İlçe Başkanı Aslan, herkesin ortak kararı ile İlçe Başkanlığı görevinin kendisine verildiğini söyledi. Aslan, “Partimizin almış olduğu karar gereği yerel seçimlerde aday adayı olmak isteyen arkadaşlarımızın 15 Temmuz’a kadar istifa etmeleri gerekiyordu. Buna bağlı olarak İlçe Başkanımız ve 3 yönetim kurulu üyemiz yerel seçimlerde aday olmak için grevlerinden istifa etmiş durumda. Tabi tüzük gereği İlçe Başkanı’nın yerine biz de 14 kişiden oluşan yönetim kurulumuzu topladık. 14 arkadaşımız da bu görevi, bu sorumluluğu oybirliğiyle bana verdiler. Bu kutsal görevi, bu şerefli görevi en iyi şekilde yapmak için üzerime düşen her şeyi yapacağım” dedi.

“ÇATALCA’DA RAKİBİMİZ YOK, OYUMUZU İKİYE KATLAYACAĞIZ”

Önümüzdeki yerel seçimlerde Çatalca’yı rahat kazanacaklarını öne süren Aslan, parti olarak Çatalca’da rakipsiz olduklarını ve örgüt olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kazanılmasına odaklandıklarını söyledi. Oldukça iddialı konuşan Aslan, Çatalca’daki CHP oylarını ikiye katlayacaklarını belirtti: “Çatalca’da rakibimiz yok! Bunu her yerde söylüyorum; bizim rakibimiz Büyükşehir, biz 2014’te İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni almak için hazırlanıyoruz. Bütün İstanbul örgütümüz kendisini buna odaklamış durumda. Dolayısıyla bizim Çatalca’da sıkıntımız yok, biz Çatalca’daki mevcut oyumuzu ikiye katlamanın belki de keyfini çıkartacağız. Ama İstanbul Büyükşehir Belediyesi için de biz var gücümüzle bütün mahallelerimizde, bütün sokaklarımızda çalışarak başarı çıtamızı yükseltmek istiyoruz.”

KİMLER GİTTİ, KİMLER GELDİ?

İlçe Başkanı Abdullah Aslan’ın verdiği bilgiye göre eski İlçe Başkanı Naci Özcan’ın dışında yönetim kurulu üyeleri Aziz Aktay, Yavuz Doğruel ve Özer Erbil istifa eden diğer isimler oldu. Aslan, bu dört ismin yerine ise sırasıyla yedek üyelerden İlker Akbaş, İlker Doğruel, Sadık Doğancı ve Tahir İlkin’in asil listeye dahil olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.