CHP, Bakırköy’e tam not verdi

CHP, Bakırköy’e tam not verdi

Bakırköy Belediyesi’nin “4 temel atma, 20 açılış” programı CHP yönetiminden tam not aldı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşen program, onbinlerce yurttaşın katılımıyla mitinge dönüştü.

DERSLERİNE İYİ ÇALIŞTILAR

Haftasonu Bakırköy’de düzenlenen “4 temel atma, 20 açılış” programı, Bakırköy Belediyesi’nin organizasyon konusunda ne kadar ehil olduğunu gösterdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcıları, MYK Üyeleri, Parti Meclisi Üyeleri ve Milletvekillerinin katıldığı etkinlikte hiçbir aksaklık yaşanmaması, Bakırköy Belediyesi’nin dersine çalıştığını ortaya koydu.

BÜTÜN KANALLAR CANLI YAYINLA VERDİ

Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun yönlendirmesi ve Başkan Danışmanı Mehmet Bahadır Gülsever’in organizasyonuyla gerçekleşen etkinlikten oldukça memnun ayrılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun moral ve motivasyonunun Bakırköy’deki ilgi ve destekle daha bir arttığını ifade eden CHP yönetimi, ulusal tv kanallarının canlı yayınlarla tüm Türkiye’ye anbean gelişme aktarmasını da başarı olarak nitelendiriyor.

KERİMOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Etkinlik başlamadan günler önce bütün detayları yerinde inceleyerek öngörülerde bulunan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, etkinliğin ardından sosyal medya hesabından “Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve parti yöneticilerimizin katılarak onurlandırdığı temel atma törenlerimize emeği geçen; başta parti örgütümüz olmak üzere tüm çalışanlarımıza sonsuz teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

GÜLSEVER: HERŞEY BAKIRKÖY İÇİN

Başkan Kerimoğlu’nun yönlendirmeleri ile organizasyonu gerçekleştiren Başkan Danışmanı Mehmet Bahadır Gülsever ise, “Başarı Bakırköy Belediyesi’nin ve Başkanımız Dr. Bülent Kerimoğlu’nundur. Kendisinin birikim ve öngörülerini aktarması sayesinde, bu büyük organizasyonun içinden alnımızın akıyla çıktık. Yaptığımız her şey Bakırköy ve CHP için. İlgi ve taktire, ekip arkadaşlarım adına da binlerce teşekkür ederiz” diye konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.