CHP Büyükçekmece Öğretmenlere karanfil dağıttı

CHP Büyükçekmece Öğretmenlere karanfil dağıttı
Öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlamak üzere CHP Büyükçekmece İlçe Örgütü olarak; bütün okullara, okullarda görev yapan öğretmenlerimizin ellerini sıkıp karanfil vermek ve günlerini kutlamak üzere 6 ekip oluşturup işe koyuldular.
 Ancak, Gün boyunca  çok önemli bir görev yaptıklarının idraki ve haz duygusuyla, hiç yorulmadılar. Değişik okullar, bir çok öğretmen kişiliğini tanımak, onları dinlemek ve onlardan bir şeyler öğrenmek çok hoşlarına gitti.
 Ayrıca, Öğretmen evini ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Dursun Tazegül ve Bşk. Yrd. Ercan Çiftçi ve İbrahim Çakmak ile beraberinde ki partililer daha sonra Emekli Öğretmenler Derneğinin açılışına katılarak orada bulunan Türkiye emekli Öğretmenler Derneği Genel başkanı Sn. Erdoğan Kadim Karademir,  Büyükçekmece Emekli Öğretmenler Derneği Bşk. Hüseyin Güven ve  beraberinde bulunan emekli öğretmenler ziyaret edildi. Çiçekler sunularak günleri kutlandı. Talep üzerine söz alan CHP İlçe Bşk. Dursun TAZAGÜL “Sizlerin şahsında bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Sizleri burada bir ve beraber vaziyette görüp, öğretmenler olarak toplum önderliğine devam etme niyet ve gayretinize şahit olmaktan çok onur duydum ve duygulandım. Öğretmenin emeklisi olmazmış bilirdim ama bunu şimdi sizlerin sayesinde fiilen yaşıyor ve şahit oluyorum.
   AKP iktidarının eğitimde ki noksanlığı ve başarısızlığı öğretmenlere ve eğitimcilere olan saygısızlığından ve onlara olan güvensizliğinden kaynaklanmaktadır. Örneğin herhangi bir öğretmene veya eğitimciye sorsalardı 4+4+4’ü; eminim ki hiçbir öğretmen olur vermezdi ve bu yanlışlık yapılıp ta ülkemizin geleceğine zarar verilmezdi” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.