CHP Esenyurt'tan seçim startı

CHP Esenyurt'tan seçim startı
CHP Esenyurt İlçe Örgütü, 2015 genel seçimleri için çalışma startı verdi.
İlçe merkezinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Ali Gökmen, “2015 genel seçimleri sonucunda Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan, CHP’yi de iktidar yapacağız” dedi.

“SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 2015 seçimlerinden Başbakan olarak çıkması için gece – gündüz demeden çalışacaklarını ifade eden CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, Esenyurt’un her sokağında bir CHP sorumlusu belirleyeceklerini söyledi. Gökmen, “Toplantımızın temel içeriği 43 mahallenin tamamında mahalle birimlerinin oluşturulması. Bu uğurda her CHP üyesi İlçe Başkanı gibi yetkili ve görevlidir. Mahallelerimizde Gençlik Kolları ve Kadın Kolları temsilcilikleri de oluşturularak örgütlenme çalışmasını tamamlayacağız. 2015 genel seçimlerinde zafer bizim olacak. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el, dinlenmedik sorun bırakmayacak, çözüm önerilerimizi halkımıza anlatacağız” dedi.

“KILIÇDAROĞLU BAŞBAKAN OLACAK”

2015 seçimlerinde CHP’nin iktidar olmasının ardından 2019 yerel seçimleri için çalışacaklarını söyleyen CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, “Biz 2015 genel seçimleri için çalışma startı verdik ve bütün eforumuzu bu uğurda harcıyoruz. Partimizin ve partililerimizin birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını görmek, en büyük mutluluğumuz. El ele vererek, Esenyurt’un bütün unsurlarıyla bir araya gelecek ve 2015 genel seçimleri sonucunda Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan, CHP’yi de iktidar yapacağız” diye konuştu.

GENEL BAŞKAN DANIŞMANI GÜNDÜZ DE KATILDI

Toplantıya katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Mehmet Zeki Gündüz de birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Gündüz, “Çok dinamik bir örgüt yapısıyla karşılaştım. CHP’yi iktidar, Kılıçdaroğlu’nu da Başbakan yapmak için elinizden geleni yapacağınıza inancımız tam, yolunuz açık olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.