CHP İstanbul Sultanbeyli’de buluşuyor

CHP İstanbul Sultanbeyli’de buluşuyor
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, İstanbul’da gerçekleştireceği çalışmalara Sultanbeyli’den start veriyor.

CHP İstanbul İl Merkezi’nde gerçekleştirilen devir teslim töreniyle birlikte İl Başkanlığı görevini Murat Karayalçın’dan devralan Canpolat, yaptığı konuşmada “Bundan sonra partinin sol yanı, ağırlıklı, mücadelenin temeli olacaktır. Biz ağırlıklı olarak İstanbul'un arka yakasında, oy oranımızın yüzde 10-15 olduğu yakada, mücadelemizi o alanda başlatacağız. Yarın saat 13.00’te tüm İstanbul örgütümüz, milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımızla birlikte Sultanbeyli’de olacağız” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat’ın katılımıyla İstanbul milletvekilleri, belediye başkanları ve binlerce CHP’li, 31 Aralık 2015 Perşembe günü saat 13.00’te CHP Sultanbeyli İlçe Başkanlığı önünde buluşarak bir dizi etkinlik gerçekleştirecek. İlk olarak CHP Sultanbeyli İlçe Başkanlığı önünde kendisini dinlemeye gelen Sultanbeylilere bir konuşma yapacak olan İl Başkanı Canpolat, Sultanbeyli’de kentsel dönüşüm ve 2B arazileri üzerinden hangi özel veya tüzel kişilerin rant sağladığını tek tek kamuoyuyla paylaşacak. İl Başkanı Canpolat, Sultanbeyli ile ilgili daha önceden hazırladığı çalışmaları da kamuoyuna açıklayacak.

Basına ve kamuoyuna yaptığı açıklamaların ardından Canpolat, caddede bulunan esnafı ve daha sonra da Sultanbeyli’ye bağlı Hasanpaşa ve Yavuz Selim Mahallelerinde bazı evleri ziyaret edecek.

İl Başkanı Canpolat ve beraberinde bulunan İstanbul milletvekilleri ve belediye başkanları, saat 15.00’te ise Yavuz Selim Mahallesi’ndeki bir kahvehanede kentsel dönüşüm ve 2B mağduru Sultanbeylilerle bir araya gelerek toplantı gerçekleştirecek.

İl Başkanı Canpolat, 2015’in son günü Sultanbeyli’de gerçekleştirilecek programın ardından saat 23.00’te de işten çıkarıldıkları için Beykoz’da bulunan Kristal-İş Sendikası önünde açlık grevi başlatan ŞİŞECAM işçilerini ziyaret edecek ve yeni yıla işçilerle birlikte girecek.

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat’ın yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, İstanbul milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla birlikte gerçekleştireceği programların yer ve saat bilgileri şöyle;

13.00             İl Başkanı Cemal Canpolat, CHP Sultanbeyli İlçe Başkanlığı önünde Sultanbeylilere seslenecek ve basın mensuplarına açıklamalarda bulunacak. (Adres: CHP Sultanbeyli İlçe Başkanlığı, Fatih Bulvarı, No:79, K:3, Sultanbeyli)

13.30             Fatih Bulvarı’nda bulunan esnaf ziyaret edilecek

14.00             Sultanbeyli Hasanpaşa Mahallesi’nde bulunan bazı ev ve kahvehanelere ziyaretler gerçekleştirilecek.

15.00             Sultanbeyli Yavuz Selim Mahallesi’nde kentsel dönüşüm ve 2B arazisi mağdurlarıyla toplantı gerçekleştirilecek.

23.00             İşten çıkarıldıkları için Beykoz’da bulunan Kristal-İş Sendikası önünde açlık grevi başlatan ŞİŞECAM işçileri ziyaret edilerek yeni yıla işçilerle birlikte girilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.