CHP SORUNLARI DİNLİYOR

CHP SORUNLARI DİNLİYOR
Çatalca Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü, İlçe Başkanı Naci Özcan başkanlığında köylere çıkarma yaptı.
     
Yerel Seçimler öncesi köydeki mevcut parti üyeleri ile bir araya gelen İlçe Başkanı Naci Özcan ve İlçe Yönetimi, köydeki vatandaşlarla sorunlar üzerinde toplantı yaptılar.

 İlçe Başkanı Naci Özcan ve ekibi ile köylerde başlatmış oldukları “Sorunlar ve Çözümler” adlı gezilerine ilk adım olarak Çatalca Akalan Köyü'nden start verdiler. Coşkulu bir kalabalık ile karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi Yönetimi vatandaşlarla kucaklaştı.                                                                                                                                                 
        CHP Çatalca İlçe Örgütü, İlçe Başkanı Naci Özcan başkanlığında başlatmış oldukları köy gezilerine aralıksız olarak devam edeceğini ve her gün üç dört köy gezip sorunları yerinde dinleyeceğini ifade eden İlçe Başkanı Özcan “Köylerimizin yaşamış oldukları sorunları yerinde dinlemek ve bu sorunlara çözüm bulabilmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Ancak görünen o ki mevcut hükümetin yanlış politikaları, köylerimizi ve orda yaşayan yurttaşlarımızı bir çıkmaza sokmuştur. Özellikle orman köylülerimiz işsizlikle ve ekonomisizlikle boğuşma noktasına gelmişlerdir. Bu sürecin böyle devam etmesi halinde işsizlik ve yoksulluk ciddi oranda büyük bir sorun teşkil edecektir. Ama her şeye rağmen biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak halkımıza umut olmaya, onların yaşamış olduğu tüm sorunları çözebilecek kadronun Cumhuriyet Halk Partisi’ nde olduğunu” söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.