CHP’li kadınlardan “huzurlu” ziyaret

CHP’li kadınlardan “huzurlu” ziyaret
CHP Silivri İlçe Kadın Kolları, yılın her günü yaşlıların yanında. CHP’li kadınlar dün de Silivri Akçil Kardeşler Huzurevi’ni ziyaret ederek buradaki yaşlıların sorunlarını ve taleplerini dinlediler.

CHP Silivri İlçe kadın Kolları, yılın her günü yaşlıların yanında olmaya devam ediyor. Dün de İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazan Kaçar’ın öncülüğünde Silivri Akçil Kardeşler Huzurevi’ne bir ziyaret gerçekleştiren CHP’li kadınlar, burada yaşayan bakıma muhtaç yaşlılarla birlikte hem keyifli bir gün geçirdiler hem de onların sıkıntılarına, taleplerine kulak verdiler.

Kaçar: yılda bir gün değil hergün hatırlamalıyız

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazan Kaçar, “Yaşlılarımız, bizlere geçmişten kalan en değerli mirasımızdır. Onlar bizlerin geçmiş hafızalarıdır. Yılda bir gün değil her gün onları hatırlamalı ve yanlarında olduğumuzu onlara hissettirmeliyiz. Biz CHP Silivri İlçe Kadın Kolları olarak bize düşen sorumluluğu yerine getirmek için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada tüm gücümüzle çalışacağız. Yaşlılarımızı asla kaderine terk etmeyecek, her zaman yanlarında olacağız” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.