CHP’nin “Ertuğrul Abi”si yeniden aday

CHP’nin “Ertuğrul Abi”si yeniden aday
Hayatının 42 yılını sosyal demokrasi mücadelesine adayan Ertuğrul Gülsever, tekrar CHP İBB Meclis Grup Başkanvekili adayı olduğunu açıkladı. İstanbulluların “Ertuğrul Abi” olarak tanıdığı ve sevdiği Gülsever’in yeniden görevlendirilmesine kesin gözüyle ba
CHP İBB Meclis Grubunun performansını en üst noktalara çıkaran Gülsever ve arkadaşlarının oluşturduğu refleks, kentteki birçok olumsuzluğa karşı “hayır” haykırışının faili oldu.


“DOĞRUNUN YANINDA, YANLIŞIN KARŞISINDA OLDUK”

CHP Büyükşehir Meclis Grubu olarak İstanbul ve İstanbullu için her zaman doğruyu savunduklarını, kamu yararı bulunmayan hiçbir projenin altına imza atmadıklarını, bundan sonra da çalışmalarını sosyal demokrat ilkeler doğrultusunda devam ettireceklerini belirten Ertuğrul Gülsever, “İstanbullu’nun eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel alanları gibi yaşamsal noktaları için mücadele ettik ve mücadeleye devam edeceğiz. CHP İBB Meclis Grubu olarak, İstanbul’a yapılan her doğru ve iyi hizmetin yanında, yanlış hizmetin de karşısında olduk, olmaya da devam edeceğiz” diye konuşuyor.

Bu ay gerçekleştirilecek Grup Başkanvekilliği seçiminde yeniden aday olacağını açıklayan Ertuğrul Gülsever’in tekrar seçileceğine kesin gözüyle bakılıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.