En genç vekil mazbata aldı

En genç vekil mazbata aldı
İstanbul’dan seçilen 85 milletvekilinin büyük bir bölümü, mazbatalarını dün Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ndeki İl Seçim Kurulu’ndan aldılar.MHP’nin itirazlarına karşın 30 oy farkla MHP’li rakibini geride bırakan TBMM 24’üncü döneminin en genç milletvek

 Macit “Genç olarak söylemlerimiz olacaksa, genç olarak farklı bir şeyler yapacaksak, genç olmak böyle olur. Benim hücrelerim daha genç, kaslarım daha güçlü olabilir, merdivenleri 50 yaşında birinden daha hızlı çıkabilirim ama önemli olan doğum tarihi değil. Genç olmak demek, yeniliklere açık olmaktır. Yaşça genç olmak değil, gençlerin sorunlarını çözmek, genç olmanın anlamıdır” diye konuştu.

Mehterli kutlama

İzmir Birinci bölge altıncı sıradan seçilen, CHP’nin itirazları nedeniyle günlerce seçim kurullarında sabahlayan AK Partili Rıfat Sait, mazbatasını mehter takımıyla kutladı. CHP milletvekillerinin de mazbata alması nedeniyle, sıkıntı yaşanmaması için mehter takımıyla mazbatayı aldığı yerde değil seçildiği Buca’da coşan Rıfat Sait’e kızları Sude, Sena ve Zeynep eşlik etti. Eşi Sevilay Sait de, “Seçileceğinden şüphem yoktu, sevinçliyiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.