Erol Karapınar: Yol haritamızı belirledik

Erol Karapınar: Yol haritamızı belirledik
İYİ Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Erol Karapınar, Damga'ya özel açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Erol Karapınar, Damga'ya konuştu. “Daha iyi bir Beylikdüzü için yol haritamız hazır” diyen Karapınar, “Tüm sorunları ilk 5 yılda çözmeyeceğiz. Bu imkansız. Ancak tüm sorunlarım çözümü için makul bir yol haritası oluşturacak ve ilk beş yolda bu sorunları yüzde 50 oranında çözeceğiz. En fazla 2 dönem yetki işitiyoruz” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Erol Karapınar, önemli açıklamalarda bulundu. Yol haritalarının hazır olduğunu dile getiren Karapınar, “Beylikdüzü’müz için kısa orta ve uzun vadeli programlarımız hazır. Tüm sorunları ilk 5 yılda çözmeyeceğiz. Bu imkansız. Ancak tüm sorunlarım çözümü için makul bir yol haritası oluşturacak ve ilk beş yolda bu sorunları yüzde 50 oranında çözeceğiz. En fazla 2 dönem yetki işitiyoruz. Hiç bir şahsa veya partiye de bir belediyede 2 dönemden fazla yetki vermesin komşularımız. Değiştirin ki hizmet gelsin. Rekabet gelsin. Başarı gelsin” açıklamasını yaptı.

Asla torpil olmayacak

Kısa vadede, şeffaf yönetimin alt yapısını kuracaklarını belirten Karapınar, “Mali tablolarımızı, satınalma ve ihale süreçlerimizi, işe alım süreçlerimizi online izlenebilecek bir alt yapıyla kamuoyuna vatandaşlarımızın bilgisine açacağız. Asla torpil olmayacak. İsraf olmayacak. Kayırma olmayacak. Tasarruf dönemi başlayacağız ve ilk günden itibaren israfı sıfırlayacağız. İlk Beylikdüzü ormanı için Orman Bakanlığımızdan yer tahsisi talep edecek ve ilk fidanlarımız dikmeye başlayacağız. İlk ve ortaokul çocuklarımız için ana branşlarda futbol, basketbol, yüzme, jimnastik ve voleybol da ücretsiz spor imkanı sağlayacağız. İBB ve ilgili bakanlığımız ile ortak çalışma yürütecek kentsel dönüşüm evlerinin altyapısını hazırlayacağız” dedi.

Hakkaniyetli destek

Orta vadede yapacaklarını anlatan Karapınar, “Dezavantajlı komşularımız için kadın ve çocuk evi inşa edeceğiz. Her mahalleye mimi kütüphaneler, kreşler ve çocuk atölyeleri kuracağız. Yaşam vadisini sadece gezilen bir yer olmaktan çıkaracak orada bilişim teknoparkı kuracak gençlerimizi bilişimle, dijital sanatla ve yabancı dil ile donatacak başarılı kursiyerlerimize yüksek performanslı tasarım kabiliyeti olan bilgisayar hediye edeceğiz. Bunu AB Projeleri kapsamında fonlayacağız. Hafif çelik yağı ile ilk deprem ve kentsel dönüşüm evlerimizi tamamlayacağız. İhtiyaç sahiplerine düzenli destekleri hakkaniyet temelli yapılandıracağız” ifadelerini kullandı.

f2b078d8-ab4b-49fe-b73f-7bf991d514ae.jpeg

Ek seferler konulacak

Uzun vadede yapacaklarını sıralayan Erol Karapınar, “Sahilimizde çocuklar için su oyunları parkı yapacak çocukları denizle buluşturacağız. Sahilde sosyal tesis yapacak ailelere kaliteli hizmet ve uygun fiyatla hizmet sunacak nezih bir mekana kavuşturacağız. Yaşam vadisinde ikinci bir sosyal tesis yaparak düğün, toplantı ve yemek organizasyonları için komşularımızın hizmetine sunacağız. Deniz ulaşımını ilçemize kazandıracak sahilimizde vapurlardan keyifli bir yolculuk ile ulaşımı rahatlayacağız. Metro projesinin takipçisi olacak ve hızlandıracağız. Tıkanan kavşaklara alt geçit ve üst geçitle müdahale edeceğiz. Özellikle Kavaklı ve Adnan Kahveci Mahallesi girişlerinde iki önemli kavşağa müdahale edeceğiz. Mevcut kavşaklar işlevsiz oldu. Büyük israf oldu. Kenar mahallelerimiz ihmal edildi sahil, Gürpınar Kavaklı ve Yakuplu'dan yeterli toplu taşıma yok. Ek seferler koyacak. Kentsel dönüşümü bu mahallelerde hızlandıracağız. Bu mahallelere belediye birimlerini taşıyacağız” diye konuştu.

Umut edin hayal kurun

Beylikdüzü'nün çocuklarına ve gençlerine de mesaj veren Erol Karapınar, “Sevgili çocuklar, kıymetli gençler. Fikri hür, vicdanı hür nesiller olarak yarınlarımızı bilimin aydınlığında sizler inşa edeceksiniz. Değerlerimize ve tarihi mirasımıza bağlı birer vatansever olarak sahip olduğumuz binlerce yıllık onurlu geçmişimizi ve eşsiz tarihi mirasımızı gururla ve başarıyla yarınlara taşımak üzere sizlere emanet edeceğiz. Sizler bugünlerimizin emaneti, yarınlarımızın mimarlarısınız. Umut edin, hayal kurun, düşünün ve eğlenin. Sizleri çok seviyoruz” ifadelerini kullandı.

7917976f-17c1-45c5-8fdd-595ee5c7a928.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.