Halkın arzuladığı Türkiye’yi inşaa edeceğiz

Halkın arzuladığı Türkiye’yi inşaa edeceğiz
DP Silivri İlçe Teşkilatı, Park Otel’de düzenlenen kaynaşma yemeğinde bir araya geldi. İlçe Başkanı Halide Avlu, iktidarı hedeflediklerini ifade ederek ”Halkımızın arzuladığı Türkiye’yi inşaa edeceğiz” dedi.

 Düzenlenen yemeğe İlçe Yönetim Kurulu üyeleri eşleriyle birlikte katılırken, DP İstanbul İl Başkan Yardımcıları Selatin Erihan ve Tuba Kaylan’da, Silivri İlçe Teşkilatını bu özel günlerinde yalnız bırakmayan isimler oldu. Gecede Erihan ve Kaylan, DP Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu’ya çiçek takdim ettiler.

Amacımız hizmet ermek

DP Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi “Öncelikle, düzenlemiş olduğumuz bu tanışma gecemize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum. İnanıyorum ki, DP’yi Silivri’de temsil edecek çok güzel ve dinamik bir ekip kurduk. İktidar hedefiyle çıktığımız bu yolculukta, öncelikli hedefimiz, Genel Başkanımız Namık Kemal Zeybek’i Başbakanlık makamına getirerek, halkımızın arzuladığı, özlem duyduğu hizmetleri ve yönetim anlayışını hayata geçirmek. Halkımızın arzuladığı Türkiye’yi inşa edeceğiz.  Bu amaçla çıktığımız bu yolda, bizlere destek olan ve bundan sonrada desteğini bizlerden esirgemeyeceğine inandığımız il yöneticilerimize de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

Kalyan; “DP Türk siyasi tarihinin çınarıdır”

İlçe Başkanı Halide Avlu’nun ardından söz alan DP İstanbul Kadın Kollarından Sorumlu İl Başkan  Yardımcısı Tuba Kaylan’da,  DP’nin Türk siyasi tarihinin çınarı olduğunu ifade ettiği konuşmasında “Öncelikle sizlere, DP İl Başkanı Mete Kalyoncu’nun selamını iletmek istiyorum. DP bitti diyenlere, yeni kadrolarımızın bizlere kattığı güçle, en güzel cevabı Türk Halkı verecektir. Bizler, geçmişe takılmadan ancak geçmişten ders alarak bugünümüzü ve yarınımızı inşa etmek zorundayız. Bizler, Türk siyasi tarihinin ulu çınarı olan DP’nin kökleriyiz. Belki yapraklarımızı dökebilirler ama asla bu milletin gönlündeki yerimizden bizleri edemezler. Bu ülke ne zaman sıkıntıya düşmüşse, hatırlayınız ki o dönemlerde demokrat kadrolar iş başında değillerdir. Bizler Türkiye’nin güzel ve aydınlık yarınlarında yer almak isteyen insanlarımızın vereceği güç ile yolumuza devam edeceğiz. Bizler, muhalefet olmak için değil, konuşmamız gerektiğinde konuşur, iyi olana iyi deriz. Yapılan yanlışlara karşı da her zaman söyleyecek sözümüz vardır. Bu arada, siz değerli basın mensuplarına da teşekkür etmek istiyorum. Halkla kucaklaşmanın ve iktidara gitmenin yolu yerel basından geçer. Bu anlayış içerisinde kıratı yeniden şahlandırarak, hak ettiği noktaya getireceğiz.” dedi.

Haber: Fatma Sarıbıyık

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.