Hezeyanlar son bulmalı

Hezeyanlar  son bulmalı
Milli Yol Partisi lideri Remzi Çayır, partisinin genel merkez binasında düzenlediği haftalık basın toplantısında konuştu.

Çayır, Geçtiğimiz hafta Kahramanmaraş’ta Muhsin Yazıcıoğlu’nun davasında bulunduklarını söyleyerek, “Orada Muhsin Yazıcıoğlu suikastının duruşması değil, Muhsin Yazıcıoğlu’nun bindiği helikopterin düşürülmesi sonucu olay sonrasında olay mahaline gelen birtakım görevlilerin güya helikopterden alet çalması sonucu davanın görüldüğü bir duruşmaya tanıklık ettik.

Muhsin Yazıcıoğlu suikast davası görülmemektedir. Ortada Muhsin Yazıcıoğlu’nun öldürülmesiyle ilgili bir dava bulunmamaktadır” diye konuştu. Karabağ’ın vekalet savaşları alanına dönüştüğünü ve orayı huzursuzluğun merkezi haline dönüştürülmek istendiğini belirten Çayır, “Azerbaycan halkı da Türk milleti de buna asla ve asla izin vermeyecektir.

Ermenilerin 100 yıldır yaptığı gerçeklerle alakası olmayan birtakım hezeyanlarının artık son bulması gerekmektedir. Amerika Birleşik Devletleri nihayetinde bu kez de Ermeni askeriyle ortak tatbikata giriştiler.

Suriye’de güya yapay PKK devleti kurmaya çalışıyorlar. Türk milleti bunu not ediyor, şu an ses çıkarmıyorsa Amerikalılar bilsin ki, yine asaletimizdendir. Türk milleti ve Azerbaycan halkı bu konuda gerekli iradeyi gösterecek karakterdedir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.