İğneyi kendine batır çuvaldızı başkasına

İğneyi kendine batır çuvaldızı başkasına
Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, hükümette bulunan bazı bakan ve siyasilerin yakınlarının KPSS'ye girmeden torpille istisnai kadrodan devlet memuru yapıldığını açıklamış, liyakatı olmayan kişilerin en yüksek devlet mem

CHP'NİN TORPİLLİLERİ!

 

Genel Başkan Yardımcısı Koç'un gündeme taşıdığı istisnai kadrodan devlet memurluğuna geçişle torpilli işe alımı bölgemizdeki iki torpilli özel kalem müdürünü tekrar akıllara getirmiş oldu.

Avcılar Belediye Başkanı Haney Handan Toprak Benli'nin yerel seçimler öncesi birlikte çalıştığı Burçin Baykal'ı aynı yöntemle torpilli olarak özel kalem müdürü ve belediye başkan yardımcılığına getirmesi.  Ayrıca Silivri Belediyesi Özel Kalem Müdürü Elif Bilici'nin de önce devlet memurluğuna alındığı, ardından yıldırım hızıyla daha doğrusu başkan torpili ile Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından Özel Kalem Müdürlüğü görevine atandıkları kamuyounca bilinmekte.

 


CHP'NİN TORPİLLİLERİ!

 

Avcılar Belediye Başkanı Toprak Burçin Baykal'ı, Silivri Belediye Başkanı Işıklar ise Elif Bilici'yi önce istsinai devlet memuru kadrosundan torpilli olarak işe başlattılar ardından da özel kalem müdürü yaptılar. Başkan Toprak bununla yetinmeyip, lise mezunu olması dışında yerel yönetim ve belediyecilik alanında hiçbir deneyimi olmayan Burçin Baykal'ı sırf kişisel yakınlığından dolayı vekaleten başkan yardımcılığına atadı ve birçok müdürlükleri Baykal'a bağladı. Elif Bilici ise seçimler sonrası Bodrum'da tatilde olmasına rağmen Silivri Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevine atanarak adından söz ettirmişti.

 

Bu arada; AK Partili bakan, milletvekilleri ve siyasetçileri, yakınlarını istisnai devlet memuru kadrosundan torpille işe almakla itham eden CHP Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Koç'un da basın danışmanını aynı yöntemle devlet memuru yaptığı öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.