İKİ ARADA BİR DEREDE!

İKİ ARADA BİR DEREDE!
CHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı ve CHP'li Büyükçekmece Belediye Başkanlığı iki ayrı koldan çalışmalarına devam ediyor. Bu durum ise CHP'lileri iki arada bir derede bırakıyor...

ÖNCE İLÇE BAŞKANLIĞI
Önce CHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı sms yolu ile ve sosyal medya aracılığı ile partililere davet göndererek '2014 İSTANBUL ve B.ÇEKMECE BİZİM' toplantısına çağrı yaptı. CHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı,16 Aralık 2012 Pazar günü saat 15.00'de Eser Otel'deki bu toplantıda mahalle yöneticilerinin tanıtılacağını ve partiye yeni katılanlara rozetlerinin takılacağını açıkladı.
ARDINDAN BELEDİYE
Bu davetin hemen ardından Büyükçekmece Belediye Başkanlığı bir hamle yaparak partililere daha erken tarihli bir çağrı yaptı. Büyükçekmece Belediye Başkanlığı özel kaleminden tek tek aranarak, bazı CHP'liler ve belediyeye yakın işadamları, 13 Aralık 2012 Perşembe saat 19.00'da Eser Otel'de yemekli toplantıya davet edildi.
B.ÇEKMECE BİZİM DEĞİL Mİ?
CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Dursun Tazegül tarafından yapılan toplantı davetiyesinde yazılan '2014 İSTANBUL ve B.ÇEKMECE BİZİM' solganına atıfta bulunan bazı partililerce 'Bu afiş şuanda Büyükçekmece'nin bizim olmadığı anlamı da taşıyor. İstanbul'u anladık ama Büyükçekmece'nin CHP'li bir belediye olduğu hala kabul görmemiş anlaşılan' şeklinde  yorumlandı.
TUTANAK TUTULMAMIŞ
CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Dursun Tazegül ve CHP'li Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün arasında yaşanan gerginlik böylece bu toplantılarda da ortaya çıkmış oldu. Bu tür ikili dayatma ve ayrışmaların CHP'ye zarar verdiğini kaydeden CHP'li yöneticiler HABERDAR'a konuşarak 'CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Dursun Tazegül, Akgün'ün danışma toplantılarına v.s. gelmediği yönünde örgütü tanımadığından şikayet ediyor ancak; ne il başkanlığına ne de parti üst kurullarına bu durum ile ilgili tutanak göndermiyor. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ise hem kendi başına mahalle temsilcileri, sandık görevlileri oluşturarak ilçe başkanlığını hiç sayarak hareket ediyor hem de, örgüt hangi hizmeti yapıyorsa onu taklit etmeye çalışıyor' diyerek her iki tarafında kusurları olduğunu kaydettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum