'İktidar için ant içen bir ekibiz'

'İktidar için ant içen bir ekibiz'
Büyükşehir Mahallesi örgüt toplantısında yerel yönetimi sert sözlerle eleştiren CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Beylikdüzü’nün bu talihsiz yönetimle bir daha buluşmaması için ant içtik” dedi.
Örgüt toplantılarını mahalle mahalle gerçekleştirerek vatandaşlarla buluşmaya devam eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı, Büyükşehir Mahallesi örgüt toplantısını, Atatürk Anıtı önündeki açık alanda yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Toplantılara her vatandaşın iştirak edebileceğini ifade eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Toplantılarımızı kapalı kapılar ardında yapmak yerine sokakta, halkla birlikte yaparak sorunları yerinde tespit ediyoruz” dedi.

Beylikdüzü’nün sorunlarına dahi hakim değil

Beylikdüzü’nde hane hane ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşları dinlediklerini belirten CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel yönetimi eleştirdi. İmamoğlu, yerel yönetimin, Beylikdüzü’nün sorunlarına hakim olmadığını, geleceği adına biz vizyon taşımadığını, bunun vatandaş tarafından da tespit edildiğini vurguladı.

Vatandaşa dokunmuyorlar

Beylikdüzü’nün vatandaşa dokunmayan, çevreye saygı duymayan bir yerel yönetim tarafından yönetilmesini talihsizlik olarak değerlendiren İmamoğlu, yerel yönetimin, sadece E-5 Karayolu’na sıkışmış bir Beylikdüzü varmış gibi hareket ettiğini, Beylikdüzü’nün genel coğrafyasıyla halkını buluşturmadığını söyledi.

İktidar için ant içtik

2014 Yerel Seçimlerinde iktidar olmak için ant içen bir ekip olduklarını vurgulayan İmamoğlu, “Beylikdüzü’ne, hiçbir vatandaşın ötekileştirilmediği bir yönetim modelini kazandıracağımızı, ilçeye önemli bir vizyon katacağımızı halkımıza hissettireceğiz” diye konuştu.

Halkımızın yanındayız

Taksim Gezi Parkı’nda yaşanan olaylar neticesinde ülke genelinde yaşananlara da değinen CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Halkımız baskıdan, halka rağmen yapılan uygulamalardan usandığını sokağa çıkarak dile getirdi. Birilerinin söylediği gibi CHP bu işin öncüsü değildir. Bu hareketi gösteren halkımızın yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz” dedi. “Biz, bana oy verenler, vermeyenler şeklinde cevap vermeyiz” diyen İmamoğlu, “Biz yüzde 1 dahi olsa her vatandaşımızın sesini ve düşüncesini dinlemeye hazır bir partiyiz” vurgusunu yaptı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.