İlseven, CHP İBB Meclis Grubunu ziyaret etti

İlseven, CHP İBB Meclis Grubunu ziyaret etti
İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2011 yılı Şubat ayı toplantıları devam ediyor. CHP İstanbul İl Başkanı Nebil İlseven beraberinde Örgütlenmeden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ziya Disanlı ile CHP İBB Meclis Grubunu ziyaret etti.
Başkan İlseven CHP Grup salonunda Meclis Üyeleri ile karşılıklı sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu ve Meclis Üyelerinin sorularını cevapladı. CHP İBB Grup Başkan Vekili Atalay Oğul ve CHP İBB Meclis Üyeleri gerçekleşen bu ziyaretlerde oldukça memnun oldular.
CHP İBB Grup Başkan Vekili Atalay Oğul, “CHP İBB Meclisinde muhalefet görevini yerine getiriyor”
CHP İBB Grup Başkan Vekili Atalay Oğul, Başkan Nebil İlseven’e İBB Meclis Grubunun yaptığı çalışmalardan ve meclis işleyişinden bilgiler aktardı. CHP Grubunun İBB Meclisinde muhalefet görevi yaparak yapılan olumlu çalışmaları desteklediklerini, olumsuz çalışmalara da karşı çıktıklarını söyleyen Oğul, “Biz CHP olarak 112 meclis Üyemiz ile birlikte iyi bir muhalefet görevi gerçekleştiriyoruz. Komisyon üyelerimiz gelen raporları inceleyerek İstanbul halkının çıkarları doğrultusunda onaylıyor. Aksi doğrultuda olan raporlara da şerh koyuyor. İzleme Komisyonumuz raporlarla ilgili incelemeleri neticesinde, İl Başkanlığımız bilgisi ve talimatları doğrultusunda yargıya başvuruyor” dedi.
CHP İl Başkanı Nebil İlseven, ”İstanbullunun CHP’ye olan güven ve desteği olağanüstü artıyor”
CHP İstanbul İl Başkanı Nebil İlseven, CHP Meclis Grubunu ziyaretinde Meclis Üyelerine görevlerinde başarılar dileyerek şunları söyledi;
“İBB meclis Grubumuzu ziyaret etmenin, karşılıklı bilgi alışverişi yapmanın memnuniyetini yaşıyorum. İstanbul’da ilçelerimize yaptığım ziyaretlerde CHP’ye olağan üstü bir güven, destek ve tevacüh görüyorum, oldukça mutlu oldum. İstanbul’a hizmet için varız, halkımızın göstermiş olduğu bu güven ve desteği sandığa yansıtıp birinci parti olacağız. Seçim bildirgemiz ve programımız ile Milletvekili adaylarımız ile en iyi şekilde seçime hazırlanacağız, geliyoruz” dedi.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum