“İpin ucu onlarda değil''

“İpin ucu onlarda değil''
AK Parti Silivri İlçe Teşkilatında konuşan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu; “İpin ucu onlarda değil, Recep Tayyip Erdoğan’da” dedi

Silivri’yi ziyaret eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Silivri İlçe Teşkilatında partilileriyle de bir araya geldi. İlçe binasında partililerine seslenen Bakan Müezzinoğlu, Gezi Parkı olaylarına da değinerek, CHP’ye yüklendi ve “ CHP’den bu ülkeye hayır gelmez. CHP’nin cezasını CHP’liler verecek. Bu milletin ipinin ucu onlarda değil Reçep Tayyip Erdoğan’da” dedi. 

 

Karakaş: Hayalleri ve sevdası olanlar uyuyamazlar

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nu İlçe Teşkilatına yaptığı ziyarette konuşan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karkaş; “Ben kalabalıkta konuşmaya alışık birisi olarak bugün bakanımızın karşısında oldukça heyecanlıyım. Bunun için beni mağzur görün. Bakanımız bir konuşmasında  “hayalleri olan uyuyamazlar” demişti. Sayın başbakanımızda “sadece hayalleri olanlar değil sevdası olanlar da uyumazlar” demişti ve bu söz benim hayatımda “Hayalleri ve sevdası olanlar uyuyamazlar” olarak kaldı. Bu sözün hem teşkilat kademlerindeki görevlerinde, hem de hükümet ve diğer kademelerdeki görevlerinde herkese ciddi kazanımları olmuştur. Eğer birçoğumuz belirli noktalardaysak, siyasi olarak belirli bir yere geldiysek kendisinin ciddi yardımı, emeği olmuştur. İlçemizi, teşkilatımızı onurlandırdılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynarca: Ülkede yaşatılmak istenen bir kaos var

İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın ardından konuşan 3. Bölge AK Parti Milletvekili Tülay kaynarca; “Az önce Çatalca’da yapımı devam eden devlet hastanesi inşaatımızı gezdik. İnşallah orası da Silivri Devlet Hastanesi gibi güzelleşerek hizmet verecek. Silivri Devlet Hastanemizde sayın bakanımızın ciddi emeği var. Kendisi il başkanı iken sahilde Başbakanımızın da katılımıyla bir miting yapılmıştı. Hastane sözü verildi ve tamamlandı hastane. Ülkemizde farklı sıcak gelişmelere Sayın Bakanımız değinecektir. Biz Şırnak- Uludere ve Mardin-Adana’yı ziyaret ettiğimizde vatandaşlarımızın çözüm süreci ile ilgili başbakanımıza ne kadar güvendiklerini gördük. Bakın komşuya borcunuz varsa önünden geçerken kafanızı yere eğersiniz. Ülkemizin IMF’ye olan borcu Mayıs ayı itibari ile bitti. Üçüncü köprü ve üçüncü havaalanı projemiz var. Kanal İstanbul Projemiz var. Ama son iki haftadır da ülkemize yaşatılmak istenen bir kaos var. İngiltere’nin Almanya’nın tavırlarına bakın. Bizler bildiklerimizi çok iyi anlatma yoluna gideceğiz. Daha fazla çalışacağız. Bilir, yaşar ama anlatamazsak eksiklik olur. Silivri çok iyi bir noktaya geldi. Gerek ilçe teşkilatıyla, gerekse mahalle, köy ve kapanan beldelerdeki üye çalışmalarıyla. Dün olduğu gibi bugünde teşkilatımızın emrinde olacak ve daha fazla çalışacağız. Yeter ki ülkemiz hak ettiği noktalara gelsin” dedi.  

Müezzinoğlu; Silivri’ye her geldiğimde farklı duygular yaşıyorum

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatında konuşan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu; Silivri’ye her gelişimde farklı duygular yaşıyorum. Burada çok güzel dostluklar kurduk. Bu işin çekirdeğinde olan Kurucu İlçe Başkanımız Vural Sönmez vardı, şimdi burada göremiyorum.  Teşkilat yeni kurulmuş. O dönem ben de il başkanıydım. Bana “ Başkanım nasıl çalışma yapalım ki Silivri’de Silivrililere Ak Parti’yi daha iyi anlatalım” dedi.  Ona “Kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla, yönetim kurulunla iyi çalış. Şu sokaktan geçerken içerideki insanlar düzgün, çalışkan, temiz insanlar bunlar dedirt; başka bir şeye gerek yok” dedim. Bizim sorumluluğumuz bu milletin gönlündeki yerimizi bu hale getirmektir. Bunlar adam gibi adam dedirtebiliyorsak ne mutlu bize.

İpin ucu onlarda değil, Recep Tayyip Erdoğan’da

Taksim Gezi Parkı olaylarına değinen Bakan Müezzinoğlu, CHP’ye yüklendi. CHP’nin Atatürk’ü kullandığını söyleyen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu; “Milletimiz bizi hep elinin üstünde yaşadı. Daha önce ülkede güven ve istikrar var mıydı? Çözüm süreci konuşuluyor muydu? Şimdi ülkeler biz Türkiye’nin ümüğünü nasıl sıkacağının derdinde değil mi? İktidar yıpranıyor mu? Biz uzaydan olağanüstü kabiliyetleri olan insanlar olarak gelmedik. Çalışarak geldik. Benim vatandaşım Almanya, İngiltere, Amerikan vatandaşından daha dik olacak. Bunun için uğraştık. Şimdi milletin ipinin ucu onlarda değil Recep Tayyip Erdoğan’da. O yüzden kimseye de teslim etmeyecek. Mustafa Kemal Atatürk’ün egemenlik kayıtsız şartsız milletindir sözlerini hatırlatalım. Ama Bunlar Atatürk’ü kullanıyorlar, Büyük Önder’in sözleri bunların işine gelmiyor. Menderes “Millet ipinin ucunu bana verdi” demiş Menderes darağacına gitmiş. Darağacına giden aslında Milli İradeydi. Bu darbeyi yapanlar Atatürkçü mü? Bunlar hukuktan devletten anlamaz bir anlayıştır” dedi.  

CHP’nin cezasını CHP’liler verecek

CHP’den bu ülkeye hayır gelmez diyen Bakan Müezzinoğlu; “ Bakın kafasına örtü atıp konuşan kadın müftünün hanımıydı CHP İlçe Başkanının karısı çıktı. Almanyalı gaz bombası yemiş. Sen dürüstsen, Almanya’da yedi vatandaşım katledildi. Sen oradaki davaya gittin mi? Alman piyanist 14 saat resital veriyor. Almanya’nın düzeni bozuluyor çünkü. Birilerini kullanmaya çalışıyorlar. Kalkmış bir siyasi diyor ki ne sağcıyım ne solcu çapulcuyum çapulcu. Sen çapulcu değil sömürücüsün. CHP’nin hak ettiği cezayı yine CHP’liler verecek. Silivri’de bu anlamda gerekli dersi vermeye hazır. Bu milletle kedinin fareyle oynadığı gibi kimse oynamaz. Millet ne istiyorsa oraya. Hadi güle güle eyvallah. Daha yukarıya eyvallah. Biz gelecek için siyaset yapıyoruz çünkü. Senin milletin kaderiyle oynamaya hakkın yok. Bu tezgah tutmaz. 50 yıldır başarmış olabilirsin ama artık asla başaramayacaksın. Sizler de Siyaseti Ak Parti için, Recep  Tayyip Erdoğan için değil ülkenin geleceği için yapacaksınız, bugün olduğu gibi” dedi.

O yalan tweet’leri atanlar bunun hesabını verecek

O yalan tweetleri atanlar, göğsüne yazı yazanlar bunun hesabını verecek diyen Müezzinoğlu; “Yasal zeminde her türlü protesto demokrasilerde normaldir. Ama sen şimdi ben polise karşı durana ambulans vermem diye benim üzerime de iftira atıyorsun. Bu millet 30 yıldır dağdaki teröristi yaralıysa önce tedavi etti sonra teslim etti. Belki 10 dakika önce askerimi şehit etmişti. Ama biz ona bile bakmayız dedik mi? Çanakkale Zaferinde bile düşman harbinde insanımız karşısındaki düşmana matarasını çıkarıp suyunu verdi. Biz böyle bir milletiz. Vatandaş ayırt etmeyiz. Sen benim ambulanslarımı tahrip ettin. 11 ambulansımı kullanamaz hale getirdin. Sağlık çalışanımı darp ettin. Sonra da şurada revir var gelin dedin. Hayrola? Sana verilen bir yetki var mı? Orda tedavi ettiklerinin bilgisi var mı? Doktorun isimleri var mı? Veremem diyor. Ya oradakilerin başına bir şey gelse yine bize geleceksin. 7 tanesinin 4’ü doktor değil. Suçlardan aranıyorlar. Bu fotoğrafın arkasında ne var? Emekli hemşiremizin onlara en güzel cevabı verdi” dedi.

Bakan Müezzinoğlu, yeni üyelere taktı

Konuşmaların ardından AK Partiye yeni üye olan, Ufuk Bek, Engin Varol, Gürkan Uzun, Berkcan Sevinç, Ayhan Gürsu, Tayfun Uçar, Merve Ezer, Ömürlü Akkır, Cansel Balıkçı, Yeşim Atamer, Reyhan İpek, Nilüfer Sever, Şenay Güneş, Asya Meriç, Tuğçe Yavuz ve Ayşe Ayar’a rozetlerini Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu taktı. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karkaş, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’ya gümüş bir vazo hediye ederken, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Koryürek ve AK Parti İlçe Gençlik Kolu Başkanı Ferhat Gezerer’de bir buket çiçek ile Silivri yoğurdu verdi.



HABER/ FATMA SARIBIYIK

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.