İzmir’le ilgileneceğine İstanbul’la ilgilensene

İzmir’le ilgileneceğine İstanbul’la ilgilensene
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’in İzmir’le ilgili sözlerini değerlendirirken, “Hüseyin Çelik, İzmir’le ilgileninceye kadar İstanbul’la ilgilensin. İstanbul’un trafik sorunu, alt yapı sorunu, imar s

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tekin, Merkez Yönetim Kurulu’nun (MYK) oluşumu sürecinde kriz yaşandığı iddialarının hatırlatılması üzerine, “Türk medyası bir iç savaş çıkarır, ama ne zaman çıkarır bilmiyorum” diye konuştu. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde Genel Merkez’de hiç bir krizin yaşanmadığını söyleyen Tekin, şöyle konuştu: “Çok enteresan. Belli medya gruplarımızın alışkanlıkları var. Olmayan haberleri, haber yapalım gibi. Ama bütün bu çabalar nafile. Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki birliği hiç kimse engelleyemeyecektir. Hepimiz Sayın Genel Başkanımızın emri, talimatı doğrultusunda hareket ediyoruz. Dün Parti Meclisi’nde 80 arkadaşımız Genel Başkanımıza tam yetki verdi ve bu doğrultuda Kurul oluştu. Bu Kurul da önümüzdeki süreçte CHP’yi iktidara taşıyacak bir kuruldur.” Tekin, esnaf ziyareti sırasında, bir Milli Piyango satıcısıyla sohbet etti. Sohbette at yarışlarının 7 gün oynanabilmesin eleştiren Tekin, “Toplum kumarcı oldu” dedi. Tekin, hükümetin Aleviler’e yönelik tavrını da eleştirdi, Alevi yurttaşların insani taleplerinin peşinde olduğunu söyledi.

Halka CHP aşuresi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, partisinin Etimesgut İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen “Aşure Paylaşımı” törenine katıldı. İlçe binası önünde vatandaşlara aşure dağıtan Gürsel Tekin, daha sonra esnafı ziyaret etti. Gürsel Tekin, bir soru üzerine, “Ben de Sayın Baykal’a, Sayın Sav’a yakın bir isimdim. Üç yıl beraber çalıştık” diyen Tekin, CHP’de yönetimlerin değişebileceğini, ancak Baykal ve Sav’a saygılarının devam edeceğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.