KADINLARIN SİYASETTEKİ SESİNİ ARTTIRMALIYIZ

KADINLARIN SİYASETTEKİ SESİNİ ARTTIRMALIYIZ
CHP Beylikdüzü Kadın Kolları örgüt toplantısına katılan CHP İstanbul İl Genel Meclis üyesi Av. Seher Okşan Kadırgan, kadın hakları konusunda bilgilendirmelerde bulundu.
CHP Beylikdüzü Kadın Kolları örgüt toplantısı gerçekleşti. İlçe merkezinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ardından başlayan toplantıda söz alan CHP Beylikdüzü Kadın Kolları Başkanı Figen Karahan, kadının siyasetteki sesini arttırmak için herkese görev düştüğünü kaydetti.
CHP Beylikdüzü Kadın Kolları olarak insan odaklı bir bakış açısıyla hareket etmeyi temel görev edindiklerini vurgulayan Figen Karahan, ortak paydada buluşmak için büyümeye devam edeceklerini işaret etti. Karahan, ülke olarak birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulan günlerden geçildiğinin de altını çizdi.
Kadına yönelik şiddete karşı uluslararası mücadele ve dayanışma haftası vesilesiyle “kadın hakları” konusunda bilgilendirmelerde bulunan CHP İstanbul İl Genel Meclis üyesi Av. Seher Okşan Kadırgan ise, daha sonra kadınlardan gelen soruları yanıtladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.