Kılıçdaroğlu, genel başkan sayısını artıracak

Kılıçdaroğlu, genel başkan sayısını artıracak
CHP'de yeni PM üyelerinin seçilmesinden sonra gözler yeni MYK'ye çevrildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MYK üye sayısını artırmayı düşündüğünü açıklamıştı. Kılıçdaroğlu, bu hafta içinde PM'yi toplayarak yeni MYK'yi açıklayacak
Genel Başkan Yardımcısı sayısını 13'ten 15'e yükseltmeyi planlıyor. Kılıçdaroğlu'nun mevcut MYK üyelerinden bazılarına yeni MYK'da görev verip bazılarını da MYK dışında bırakabileceği ifade ediliyor.
 

Dış politikaya emekli büyükelçi

CHP'nin Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı için emekli büyükelçiler Osman Korutürk ve Faruk Loğoğlu ismi konuşulurken CHP Konya Milletvekili Atilla Kart'ın da yolsuzluk konusunda daha etkin çalışmalar yapmak üzere yeni MYK'da yer alacağı kaydediliyor.
 

Tekin, Oran, Çetin, Ayata, Batum yerini koruyacak

Kılıçdaroğlu'nun Gürsel Tekin, Umut Oran, İzzet Çetin, Sencer Ayata ve Süheyl Batum'a yeni MYK'da da görev vereceği belirtilirken Süheyl Batum'un Genel Sekreterlik'ten Genel Başkan Yardımcılığı'na kaydırılması ve Genel Sekreterliğe yeni bir ismin atanmasının da gündemde olduğu ifade ediliyor.
 

Tanrıkulu da MYK'ya

Sezgin Tanrıkulu'nun Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirmesine kesin gözüyle bakılırken Faik Öztrak'ın tekrar Ekonomik ve Mali Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yarndımcılığı'na getirileceği kulislerde konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.