Kılıçdaroğlu terörü bitireceğini söyledi

Kılıçdaroğlu terörü bitireceğini söyledi
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Benim size sözüm; Kılıçdaroğlu sözü, namus sözü. Bu ülkede terörü bitireceğim" dedi.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim gezileri kapsamında Samsun’a geldi. Sabah saat 10.30 sıralarında uçakla Samsun-Çarşamba Havalimanı’na gelen Kılıçdaroğlu, karayolu ile Çarşamba ilçesine geçti. Zübeyde Hanım Meydanı’na gelerek burada halka hitap eden Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"TERÖRÜ BİTİRECEĞİM, NAMUS SÖZÜ"
"1 Kasım’da sandığa gideceğiz. 7 Haziran’da da gitmiştik. Ne değişir? Niye bir daha gidiyoruz sandığa? Hangi gerekçe ile gidiyoruz? Neden milli iradeye güvenmiyorsunuz? Neden vatandaş ille sandığa gidecek? Niçin? Vatandaşa illa bana 400 milletvekili vereceksin deniyor. Vatandaş vermiyor kardeşim. Vermeyince zorlayacak mısın, milleti dövecek misin? Terör mü estireceksin? Benim size sözüm. Kılıçdaroğlu sözü. Namus sözü. Bu ülkede terörü bitireceğim. Bu ülkeye barışı ve özgürlüğü getireceğim. Benim samimiyetimden hiç kimse endişe duymasın. Samimi bir insanım. İçimden ne geliyorsa onu söylüyorum. Ben insanım. Neyi düşünüyorsam sizinle paylaşıyorum. Benim gizli bir kişisel ajandam yok. Ben başkan olacağım, seni affedeceğim böyle bir şey bende yok. Millete hesabını veremeyeceğim hiçbir angajmana, hiçbir vaade girmedim.



KILIÇDAROĞLU HALK İÇİN ÇALIŞIR
Sizden istediğim, bir şeyi sakın unutmayın. Davutoğlu saray için çalışır, Kılıçdaroğlu halk için çalışır. Bütün inancımla söylüyorum. Zaten kendisi de inkâr etmiyor. Ama bir gerçeği Türkiye’nin bilmesi lazım. Ben yetkiyi saraydan değil, halktan isterim. Ben saray için değil, halk için çalışırım. Bu şu anlama gelmesin; Cumhurbaşkanlığı makamına saygı göstermediğim çıkartılmasın. O makama saygı boynumuzun borcudur. Ama biz halk için çalışırız. Bunları sakın unutmayın. Davutoğlu saray için, Kılıçdaroğlu halk için çalışır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.