KURULTAY SALONU HINCA HINÇ DOLDU.....

KURULTAY SALONU HINCA HINÇ DOLDU.....
Saat: 10.50 -- CHP Kurultayı'na eski Başbakan Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit, merhum Erdal İnönü'nün eşi Sevinç İnönü, Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, Serap Aksoy Gürkan, Rıza Türkmen ve Özden Toker'in yanısıra sanatçılardan A
Dakika dakika kurultay

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 15. Olağanüstü Kurultayı Ankara Arena Spor Salonu'nda başladı. CHPlilerin yoğun katılımıyla başlayan kurultaydaki gelişmeler, dakika dakika ekranınızda.

Ankara Arena Spor Salonu'nda başlayan CHP kurutayındaki dakika dakika  gelişmeler şöyle:
 

Saat: 10.50 -- CHP Kurultayı'na eski Başbakan Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit, merhum Erdal İnönü'nün eşi Sevinç İnönü, Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, Serap Aksoy Gürkan,  Rıza Türkmen ve Özden Toker'in yanısıra sanatçılardan Arif Sağ, Müjde Ar, Tansel Çölaşan katılıyor.

 34 ülkenin büyükelçileri de CHP Kurultayı'nda bulunuyor.

Saat: 10.25 -- Zonguldak'tan gelen bir grup madenci, kurultayı başlarındaki sarı baretler ile izliyor.

 - Salonda 27 bin CHP'linin olduğu anons edildi. CHP Kurultayı'na Avrupa'daki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katılıyor.
 

Saat: 10.15 -- Partililer, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun salona girişini bekliyor. Salonda "Kılıçları çektik, geldik" yazılı bir pankart açıldı.

Saat: 10.00 -- CHP'liler salonda çalınan 10. yıl marşına coşkuyla eşlik etti. Kurultayı çok sayıda basın mensubu izliyor. Basın için ayrılan bölümde yer alan masaların üzeri çiçeklerle süslenmiş.

Saat: 09.30 -- Kurultay'da yoğun güvenlik önemleri alınmış durumda. Çok sayıda polis ve özel güvenlik görevlisi salon ve çevresinde bulunuyor. Ankara Arena'da kalabalık, tribünlere sığmadı. Merdivenler dolu. Bir grup partili, salonda “Halkın Kemal'i ile omuz omuza” yazılı pankart açtı.

- Üzerlerinde “Gençliğin umudu, Kılıçdaoğlu” yazılı tişörtler bulunan çok sayıda CHP gençlik kolları üyesi, kurultayda görev alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.