Mazotu 1.5 liraya indireceğim

Mazotu 1.5 liraya indireceğim
CHP lideri, Türk çiftçisinin dünyanın en pahalı gübre, en pahalı elektrik ve mazotunu kullandığını söyledi: Size işçi Kemal sözü veriyorum, mazot yarı yarıya ucuzlayacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önceki gün geldiği İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde 'Tarım Mitingi' gerçekleştirirken kent merkezinde de sevgi yolu açılışı ile spor tesisi açılışını yaptı. 'Tarım Mitingi'nde AKP'ye yüklenen Kılıçdaroğlu, '12 Haziran'a az kaldı, beraber olacağız, haramilerin iktidarını yıkıp, halkın iktidarını kuracağız' dedi. Ödemiş İstasyon Meydanı'nda halka hitap eden Kılıçdaroğlu özetle şunları söyledi:

İLK KEZ ANGUS GETİRİLDİ
 Cumhuriyet tarihinde ilk kez ithal angus sığırları getirildi.
Kurbanlık koyun getirildi. Bu ülkede üretici var, çalışıyor, yemimiz var, niye dışardan geliyor, niye getiriyorlar? Bu milletin alın teri niye bilinmiyor? Çünkü onlar ceplerini düşünüyorlar, halkı değil. Çiftçi bu ülkenin çimentosuysa o çimentonun dokularını Adalet ve Kalkınma Partisi, yani aldatanlar ve kandıranlar partisi bozmuştur.

DÜNYAYI BESLERİZ
 Hesap şu: Çiftçiye 5 milyar lira destek verdiler. Çiftçiden 6 milyar lira vergi aldılar. İthal tarım ürünlerine 20 milyar lira verdiler. O 20 milyar lira yabancı ülkenin çiftçisine yerine, bizim ülkenin çiftçisine verilseydi çiftçimiz bırakın Türkiye'yi, dünyayı beslerdi. Dünyanın en pahalı gübresi, dünyanın en pahalı mazotu, en pahalı elektriği Türk çiftçisine veriliyor.

O YAPAMADI BEN YAPARIM
 Çiftçi kardeşim mazottan rahatsızsın. Recep Bey ne demişti seçimden önce, 'Mazottaki ÖTV'yi kaldıracağız' dedi. Kaldırdı mı, kaldırmadığını ben de biliyorum; mazot oldu 3,5 lira. Ben size söz veriyorum. İşçi Kemal'in sözü, emekli Kemal'in sözü, mazotu yarıya indireceğiz, 1,5 lira yapacağız. Bu kardeşinize güveneceksiniz. Biz para nasıl toplanır, kimden toplanır, halka nasıl dağıtılır onu biliriz.

KAPINIZI SÜTÇÜ ÇALACAK
 Hükümeti eleştirenlerin kapısına sabah saat 05.00'te polis geliyor. Bizim iktidarımızda, halkın iktidarında sabahın 5'inde 6'sında kapınızı sütçü çalacak. 'Çocuğunuza süt getirdim' diyecek. Bunların iktidarında polis çalıyor. Biz özgürlüğü getireceğiz. Ailemizi, onların çocuklarını düşüneceğiz. Sabahın 5'inde 6'sında sütçü gelecek. Çocuklarımız daha akıllı olacak. Daha iyi beslenecek ve mutlu bir Türkiye'yi beraber kazanıp beraber yaratacağız.

AİLE SİGORTASI
 Yoksul ailelere verilecek 600 lira ile mahallenin esnafından alışveriş yapılacak, esnaf, sanayici kazanacak, yoksulluk bitecek, çocuklar huzur içinde olacak, tarımı, çiftçiyi desteklediğimizde üreten de tüketen de kazanacak.

FAİZLER ASLA ÇIKMAZ
 Bunlar bir şey daha söylüyorlar, efendim CHP iktidara gelirse faizler yükselirmiş. Ödemiş Meydanı'ndan sesleniyorum. Faizler asla ve asla çıkmayacak. Çünkü biz ekonomiyi iyi yöneteceğiz.

İCRA DAİRELERİ AZALACAK
İcra dairelerinin de sayısı azalacak. Hacizli traktör olmayacak. Traktörleri haczedeceksiniz, çiftçiyi perişan edip hapis kıskacına sokacaksınız, yetmedi 'CHP gelince daha kötüsü olacak' diyeceksiniz. Bundan kötüsü mü olur? Haciz kıskacından çiftçimizi kurtaracağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.