‘Meydanlara sığmayacağız’

‘Meydanlara sığmayacağız’
Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıda konuşan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, insanları mutlu, saygı duyulan yaşanabilir bir Beylikdüzü’ne ulaşmayı amaç edindiklerini vurguladı.
CHP Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi Koordinatörü ve temsilcileri tarafından Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde, “tanışma ve kaynaşma” amacıyla kahvaltılı bir toplantı düzenlendi.  CHP Beylikdüzü Kadın Kolları Başkanı Figen Karahan’ın, konuşmasıyla başlayan toplantıda, “5 Aralık Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının veriliş yıldönümü ile 10 Aralık İnsan Hakları Günü” konulu mesajlar verildi.
Konuşmasında, “Kadının olduğu yerde sevgi, saygı vardır; vicdan, merhamet ve sahiplenme vardır” diyen CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, kadınların her zaman siyasetin içerisinde yer alması gerektiğinin altını çizdi.
İstanbul’da %47’ye yakın bir oranla yönetim kadrosunda kadına en fazla yer veren ilçe başkanları arasında olduğunu her zaman gururla ifade ettiğini kaydeden İmamoğlu, “Bugün cesur bir tavırla başarıya koşacağımızın inancıyla duruyorsam onların sayesindedir” şeklinde konuştu.
“İlçe halkımızla siyaset üstü bir bağ kurduk”
Beylikdüzü’nde faaliyet gösteren dayanışma evleriyle, vatandaşla siyaset üstü bir bağ kurduklarının altını çizen Ekrem İmamoğlu, “Yakuplu, Marmara ve Gürpınar olmak üzere üç mahallemizde dayanışma evlerimiz var.  Kavaklı’da da bir tane açacağız. Bu yerlerde, kimi zaman kınalar, nişanlar, düğünler yapıldı. Kimi zaman da toplantılar, iftarlar, aşure günleri yapıldı” açıklamasında bulundu.
Dayanışma evlerinde imece usulü gelen desteklerle, ihtiyacı olan ailelere yardımda bulunulduğunu söyleyen İmamoğlu, “ Sizin yardım elinizi, ihtiyaç sahibi yurttaşlarımızla buluşturuyoruz. Dayanışma evlerimiz, sizlerin evi” şeklinde ifadelere yer verdi.
İlçe genelinde her sokağa, her eve misafir olmaya çalıştıklarını belirten İmamoğlu, “Gittiğimiz her ziyarette, sorunlarınızı tespit ediyoruz ve çözüme dönük projeler üretiyoruz. Biz kimseyi ayrıştırmadan halkımızla yürümek istiyoruz. Bu yolda ilerledikçe meydanlara sığmaz hale geleceğiz” mesajını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.