MYP'den ayrılan 70 kişi Esenyurt'ta AK Parti'ye geçti

MYP'den ayrılan 70 kişi Esenyurt'ta AK Parti'ye geçti
Milli Yol Partisi Esenyurt Belediye Başkan Adayı Serhat Doğru ve beraberindeki 70 kişi partilerinden ayrılarak, AK Parti'ye katıldı. Doğru ve arkadaşları, yerel seçimde AK Parti'yi destekleyeceklerini açıkladı.

Yerel seçime kısa bir süre kala Esenyurt'ta ilginç bir saf değişimi yaşandı. Milli Yol Partisi (MYP) Esenyurt Belediye Başkan Adayı Serhat Doğru ve 70 arkadaşı partilerinden istifa ederek, AK Parti'ye katıldı. AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer'in rozetlerini takdim ederek, partiye üye kabullerini gerçekleştirdiği isimler AK Parti saflarına geçmekten büyük bir mutluluk duyduklarını ve yerel seçimde hem İstanbul'da hem de Esenyurt'ta AK Parti'nin başarısı için çalışacaklarını söyledi.

whatsapp-gorsel-2024-03-26-saat-14-52-25-0c589070.jpg

AK Parti için çalışacaklar

Doğru ve arkadaşlarının AK Parti'ye katılmasını değerlendiren Harun Özer, “Çok mutluyuz. Arkadaşlarımız bundan sonra AK Parti için çalışacaklar. Esenyurt'ta Hamit Öncü başkanımıza bizimle birlikte destek olacaklar. Büyük bir sevinç yaşadık” dedi.

whatsapp-gorsel-2024-03-26-saat-14-52-07-9e0f1260.jpg

Esenyurt'u Esenyurtlular yönetmeli

AK Parti'ye geçme nedenlerini açıklayan Serhat Doğru ise “Partimizden istifa edip, AK Parti rozetlerini taktık. Bana gönül veren tüm seçmen ve dava arkadaşlarımı da Hamit Öncü başkanımız öncülüğünde seçime davet ediyorum. Biz böyle bir karar aldık çünkü Esenyurt'u, Esenyurtlular yönetsin istiyoruz. Esenyurt'un sokaklarını bilmeyen, insanını tanımayan bir ithal aday istemediğimiz için böyle bir karar aldık” şeklinde konuştu.

Esenyurt'a davetlisiniz!

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer ilçede devam eden seçim çalışmalarına ilişkin konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cumartesi günü Esenyurt'a geleceğini belirten Özer, “Cumhurbaşkanımızı geçmiş yıllarda Esenyurt'ta ağırlamıştık. Lise kampüsü projesinin açılışı kapsamında. Şimdi orası bitti bir ay sonra açılacak, devlet hastanemiz vardı o da bitti. Biz geçtiğimiz aylarda Esenyurt'ta Murat Kurum başkanımıza bir miting yapmıştı ve çok güzel geçmişti. Bu süreçte çok sayıda bakanımızı burada ağırladık. Bu hafta içi de yine çok sayıda bakanımız Esenyurt'a gelecek. Cumartesi günü de Esenyurt Meydanı'nda cumhurbaşkanımız gelecek, son programı Esenyurt'ta olacak. Saat 16 itibariyle cumhurbaşkanımız Esenyurt'ta hemşehirlerimize hitap edecek. Ben de bu vesileyle Esenyurtlu hemşehrilerimizi Cumhuriyet Meydanı'na, cumhurbaşkanımızı dinlemeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.