Perihan Sarı'dan Yeni Yıl Mesajı

Perihan Sarı'dan Yeni Yıl Mesajı
CHP Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı CHP Parti içi eğitimini değerlendiren yeni yıl mesajı yayınladı.

CHP Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı CHP Parti içi eğitimini değerlendiren yeni yıl mesajı yayınladı.

Sevgili Arkadaşlar, Parti içi eğitim alanında sürdürdüğümüz çalışmalarla, partimizi güçlendiren çabaların yoğunlaştığı, birbirimize olan güven ve dayanışma duygularının güçlendiği bir yılı geride bıraktık.

2011 Ekim ayı sonunda başlayan eğitici eğitimi programlarının ilk turunu -özel durumları nedeniyle programa katılımları gerçekleşemeyen dört il başkanlığımız dışında- tüm örgütümüzü kapsayacak biçimde 2012 Aralık ayı başında tamamladık. Bu süre içinde, 1915 arkadaşımıza ulaştık. Bu arkadaşlarımızın parti eğitmeni olarak çalışmaları için gerekli formasyonu vermeye çalıştık.

Eğitici eğitimi programlarında eğitmen ve danışman olarak 452’e yakın görevlendirme yaptık.

Bugüne dek yaptığımız eğitim çalışmalarına katılan ve her düzeyde görev alan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Eğitici eğitimlerinin planladığımız gibi yürümesi ve öngördüğümüz süre içinde tamamlanması, öncelikle bu çalışmalarda yer alan arkadaşlarımızın özverili çabaları sayesinde gerçekleşti.

Bugün 20’ye yakın il başkanlığımızda üye eğitimleri başladı. Binlerle ifade edebileceğimiz sayıda üyemiz temel eğitim programlarına katılıyor. Ancak ne yazık ki, eğitici eğitimine katılan arkadaşlarımızın tümü bu süreçte etkin olarak yer almıyor. Değişik nedenlerden kaynaklanan bu sorunu aşmak zorundayız. Bu aşamada temel önceliğimiz, yaygın ve hızlı bir biçimde sürdürülecek eğitim çalışmalarına, emek vererek ve parti kaynaklarını kullanarak hazırladığımız tüm arkadaşlarımızın etkin katılımlarının sağlanması olacak. Parti görevi ve üyelik sorumluluğunun gereği olarak, eğitici eğitimine katılmış olan tüm arkadaşlarımızın, örgütlerinde yürütülen çalışmalarda görev almaları gerekli.

İçinde bulunduğumuz koşullar, her geçen gün ağırlaşıyor ve partimize yönelen güven ve ilgi artıyor. Partimizin, bu umudu karşılaması, her üyemizin etkin çabası ve çalışmaları ile olanaklı.

2013 yılı, önümüzdeki dönemde yapılacak seçimler için hazırlık yapmamızı gerektiren bir dönem olacak. Seçime yönelik eğitim çalışmaları da Parti İçi Eğitim Biriminin sorumluluğunda yürüyecek. Parti eğitmeni olarak çalışacak arkadaşlarımız bu süreçte önemli görevler ve sorumluluklar üstlenmiş olacak.

Başta tüm halkımızın, örgüt yöneticilerimizin ve Parti Okulu kadrolarının yeni yılını kutluyor, üstlendiğimiz görevin ağırlığının ve sorumluluğumuzun öneminin farkında olarak; 2013 yılının özlediğimiz Türkiye’yi gerçekleştirme yolunda ve iktidar yürüyüşümüzde ilerleme sağlayacak başarılarla dolu geçmesini diliyorum.

 

                                                                                                               Perihan SARI

CHP Genel Başkan Yardımcısı

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.