Roman açılımı Silivri'den geçti

Roman açılımı Silivri'den geçti
AK Parti'nin Roman açılımı Silivri'den geçti. Silivri'deki romanları İBB Sosyal Hizmetler Müdürü Şamil Arslan ve AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adaylığına kesin gözü ile bakılan Balık Ayhan dün ziyaret etti.
Roman vatandaşların yaşam standartlarının yükseltilmesi için çalışmalar yapan Balık Ayhan, vatandaşlarında sorunlarını dinledi. Balık Ayhan ve Şamil Arslan ardından AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş'ı da ziyaret etti.
Çöp Aktarma İstasyonu yanında inşa edilen prefabrik konutlarda yaşamlarını sürdüren Roman vatandaşların yaşam koşullarını inceleyen ve eksiklikleri tespit edip talepleri hakkında bilgi alan Arslan ve Balık Ayhan, Silivri ziyaretinden önce Çatalca'da da incelemelerde bulundu.
Çatalca ve Silivri’de bulunduğu incelemeler hakkında gözlemlerini Karakaş ile paylaşan Balık Ayhan, “Kardeşlerimizin hali içler acısı. Dernekçilik sadece gece düzenlemekle olmuyor. Kardeşlerimizin kötü günlerinde ve imkansızlıklarında da yanlarında olarak, çözüm üretmeliyiz. Öncelikle itibarımızı kazanarak, toplumda daha iyi bir konum ve yaşam koşullarına kavuşmamızı hedef edindik” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Roman vatandaşları ile ilgili her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirtirken, ben roman vatandaşlarımızla birlikte büyüdüm. Roman kardeşlerimizin daha iyi şartlarda yaşamlarını devam ettirmesi için her türlü işbirliğine açık olduklarını ifade etti.
Haber: Fatma Sarıbıyık

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.