Sarıgül'den ilginç benzetme

Sarıgül'den ilginç benzetme
Mustafa Sarıgül; "‘Biz ürünümüzü hazırladık, tüm ülkeye tanıttık, ambalajladık, tam pazara sunacaktık. Baktık ki kardeş firmamız daha iyi bir mal bulmuş. Ve geri çekildik. Ama bizim ürünümüz rafta bekliyor." dedi.

Ekonomi Gazeteciler Derneği’nin düzenlediği panelde konuşan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, TDH ile ilgili bir soru üzerine verdiği cevapta CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ve kendisinden ‘MAL’ diye bahsetti.

 

27 Şubat 2011 Pazar günü, Kumburgaz Artemis Otel’de düzenlenen seçici davetlilerin katıldığı toplantıda konuşan Mustafa Sarıgül, ağırlıklı olarak Şişli’de yaptıkları belediyecilik hizmetlerinden bahsetti.

Bu sırada izleyenlerden gelen soruları da cevaplayan Sarıgül, Türkiye Değişim Hareketi’nden neden vazgeçtiniz türden bir soruyu cevaplarken şunları söyledi;

CHP DAHA İYİ BİR MAL BULDU!

‘Biz ürünümüzü hazırladık, tüm ülkeye tanıttık, ambalajladık, tam pazara sunacaktık. Baktık ki kardeş firmamız daha iyi bir mal bulmuş. Ve geri çekildik. Ama bizim ürünümüz rafta bekliyor. Arkadaşlarımız sahaya çıksın, şampiyon olsun, biz yine bekleriz. Ancak baktık ki bu takım halkın beklentilerine cevap vermiyor ve halkımız bizi yeniden sahalarda görmek istiyor o zaman biz yine çıkarız meydanlara. Çünkü biz halkımızın gönlünde yer ettik. O gönüllerden bizi silemezler’ dedi.

BEN CHP’YE HENÜZ BAŞVURMADIM!

Toplantı sonrası HABERDAR gazetesinin önceki gün yayınlanan ve kendisinin de fotoğrafının ve isminin yer aldığı ‘CHP’de küskünler baharı bekleyecek’ haberini okuyan Mustafa Sarıgül HABERDAR Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Mert’e yaptığı açıklamada; ‘Benim fotoğrafımı neden koydunuz buraya. Ben CHP’ye dönmek için başvurmadım ki. Kim kimi oyluyormuş. Herkes işine baksın’ dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.