Silivri’de Şahin’e tam destek

Silivri’de Şahin’e tam destek
CHP Silivri İlçe Başkanlığı görevini vekaleten yürüten Hüseyin Şahin’in MYK kararın ilçe yönetimine verdiği yetki ile yönetim Şahin’i resmen ilçe başkanı seçti.

Parti binasında düzenlenen bir basın toplantısıyla karar partililere de duyuruldu. Şahin’in İlçe Başkanlığının resmileştiği toplantıda Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’da katılarak Şahin’e destek verdi.

 

Şahin; “ Bana verilen görevi namusluca yapacağım”

 

Parti binasında düzenlenen ve meclis üyeleri ile partililerin yoğun katılım gösterdiği  toplantıda konuşma yapan CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin; “Bu gün bize göre önemli bir gün. Bir görevin devir zamanına geldik. 45 gündür vekaleten yürüttüğümüz görevi, MYK’nın bize verdiği yetkiyi kullanarak arkadaşlarımızla yaptığımız toplantı sonucunda oy birliği ile beni ilçe başkanı seçtiler. Kendilerine huzurunuzda teşekkür ediyorum. Eski ilçe başkanımız yeni milletvekili aday adayımız sayın Selami Değirmenci’ye bu güne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Bu görevi bana tebliğ ettiler bende layıkı ile dürüstçe, namusluca yapmaya çalışacağım. Bu göreve onurlu ve şerefli bir görevdir. Geçmişte yaptığımız hatamız varsa af diliyoruz. Biz bir aileyiz, beraber yürüyeceğiz bu yolda. Bir birimizden farkımız olmayacak. Biz görevimizin gereğini yapacağız arkadaşlarımızın da desteğini isteyeceğiz. Bu vesile ile bütün parti yöneticilerime ve partililerime teşekkür ediyorum” dedi.

 

Işıklar; “İlçe Başkanımızın yanındayız”

 

İlçe Başkanının ardından söz alan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar,İlçe Başkanımızın her zaman yanındayız ve destekçisiyiz diyerek sözlerine şu şekilde devam etti; “Tüzüğümüzün gereği 45 günlük bir bekleme süresi yaşadık. Bu süre bize de uzun geldi. ama sabırsızlıkla beklenmesinin altında ki sebebi şimdi daha iyi anlıyorum. CHP’ den çok daha fazla görev beklenmesinin sebebi bu. Sabırsızlıkla insanların sormasının sebebi nedir? İnsanlar çözüm bulduğu, bulabileceğiz, yaşamını kolaylaştıra bileceği yeri merak eder. Seçimlere sayılı günlerin kaldığı şu günlerde partimizin hazırlanmasından kaygı duyduğu için, endişelendikleri için merakla beklediler. Önümüzdeki seçimlerde çok büyük görevler bekliyor ilçe yöneticilerimizi ve bizlerde arkasında olacağız. Sorun yaratıp çözümsüzlüğe alet olmaktansa, her zaman çözümü başarının birer neferi olacağız. El birliği ile partimizi başarıya taşıyacağız. Arkadaşlarımızın çabasına ortak olcağız”

 

Işıklar’dan partilileri buluşturma önerisi

Geçmişte görev yapmış tüm partililerin bir araya geleceği bir toplantı önerisinde bulunan Başkan Işıklar; “Benim bir önerim var. Eğer 1984 yılından beri aynı kadronun hizmet heyecanını görüyorsak, o günden bu güne, hizmet etmiş belediye başkanlarımızı, meclis üyelerimizi, kapanan beldemizde görev yapmış arkadaşlarımızın da katılacağı bir toplantı yapmak, seçim hazırlıkları, seçimi sürecini başlatmak amacı ile bütün arkadaşlarımızla bir araya gelerek bir toplantı yapılmasını öneriyorum. Son olarak bizim bir aile olduğumuzu ve başta ilçe başkanımız olmak üzere bütün partililerimizin yanında olduğumuzu ve desteğimizi esirgemeyeceğimizi belirtmek istiyor. Başarılar diliyorum” dedi.

 

Haber: Fatma Sarıbıyık

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.